reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Noelka, ja też staram się w ogóle nie myśleć, ale to mega trudne. Obiecałam sobie nie nakręcać się i podejść na luzaka, ale im bliżej @ tym gorzej ze mną
Karla no teoretycznie ja mam testować, ale zaczekam do tego 31 dc czyli do środy. Czuję że @ przyjdzie więc nie chce na darmo kasy wydawać i się niepotrzebnie łudzić.
Karla no teoretycznie ja mam testować, ale zaczekam do tego 31 dc czyli do środy. Czuję że @ przyjdzie więc nie chce na darmo kasy wydawać i się niepotrzebnie łudzić.
agnieszkak2
HejkaDziewczyny czy moge do Was dolaczyc pozdrawiam
Lady Agnes
witaj Agnieszko, moja imienniczko :-) Zapraszamy.
Napisz coś o sobie i kiedy masz NIE dostać @ to majdaczek wpisze Cię na listę staraczek.
Napisz coś o sobie i kiedy masz NIE dostać @ to majdaczek wpisze Cię na listę staraczek.
agnieszkak2
Dzieki noelka26 witaj :-) juz pare razy bylam na watkach na bb pare razy sie staralismy i przestawalismy czasem mnie to duzo kosztowalo w lutym zawiesilismy staranka ale teraz zaczynamy od nowa i nie bede tamtego rozpamietywac nowy rok nowe nadzieje a o sobie to mam 30 lat i prawie osmioletniego synka i siedze w domu bo o prace troche trudno. Jak bede miala chwilke czasu to przesledze watek aby Was lepiej poznac:-)
agnieszkak2
Dzieki noelka26 witaj :-) juz pare razy bylam na watkach na bb pare razy sie staralismy i przestawalismy czasem mnie to duzo kosztowalo w lutym zawiesilismy staranka ale teraz zaczynamy od nowa i nie bede tamtego rozpamietywac nowy rok nowe nadzieje a o sobie to mam 30 lat i prawie osmioletniego synka i siedze w domu bo o prace troche trudno. Jak bede miala chwilke czasu to przesledze watek aby Was lepiej poznac:-)
Witaj Aschle25 Lady Agnes:-* jestem dopiero po @ wiec mam teraz miec 27 stycznia milo mi bedzie dolaczyc do listy
agnieszkak2
Witaj Aschle25 Lady Agnes:-* jestem dopiero po @ wiec mam teraz miec 27 stycznia milo mi bedzie dolaczyc do listy[/QUOTE]
reklama
agnieszkak2
[/QUOTE]Witaj Aschle25 Lady Agnes:-* jestem dopiero po @ wiec mam teraz miec 27 stycznia milo mi bedzie dolaczyc do listy
Sorki cos poprzednio naknocilam przez telefon i sie powtorzylo