reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ale wy to jestescie kochane. Pojde teraz na kontrole po hsg do mojej gin a co dalej to zobaczymy.
Ktos w najblizszym czasie testuje?

reklama
Noelka, ja też staram się w ogóle nie myśleć, ale to mega trudne. Obiecałam sobie nie nakręcać się i podejść na luzaka, ale im bliżej @ tym gorzej ze mną :szok:

Karla no teoretycznie ja mam testować, ale zaczekam do tego 31 dc czyli do środy. Czuję że @ przyjdzie więc nie chce na darmo kasy wydawać i się niepotrzebnie łudzić.

Lady Agnes, no właśnie... Niby nawet się człowiek nie nastawia, ale w głębi duszy jest ta mała nadzieja, która później często zmienia się w rozczarowanie..

Agnieszka, witaj :) napisz coś o sobie

witaj Agnieszko, moja imienniczko :-) Zapraszamy.
Napisz coś o sobie i kiedy masz NIE dostać @ to majdaczek wpisze Cię na listę staraczek.

Dzieki noelka26 witaj :-) juz pare razy bylam na watkach na bb pare razy sie staralismy i przestawalismy czasem mnie to duzo kosztowalo w lutym zawiesilismy staranka ale teraz zaczynamy od nowa i nie bede tamtego rozpamietywac nowy rok nowe nadzieje a o sobie to mam 30 lat i prawie osmioletniego synka i siedze w domu bo o prace troche trudno. Jak bede miala chwilke czasu to przesledze watek aby Was lepiej poznac:-)

Dzieki noelka26 witaj :-) juz pare razy bylam na watkach na bb pare razy sie staralismy i przestawalismy czasem mnie to duzo kosztowalo w lutym zawiesilismy staranka ale teraz zaczynamy od nowa i nie bede tamtego rozpamietywac nowy rok nowe nadzieje a o sobie to mam 30 lat i prawie osmioletniego synka i siedze w domu bo o prace troche trudno. Jak bede miala chwilke czasu to przesledze watek aby Was lepiej poznac:-)

Witaj Aschle25 Lady Agnes:-* jestem dopiero po @ wiec mam teraz miec 27 stycznia milo mi bedzie dolaczyc do listy

reklama
Do góry