reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
nawet jakoś specjalnie nie wyliczałam, okres miałam 23.12 i już w sylwestra zaczęliśmy dzialac, potem co 2-3dni i już 17 stycznia test pozytywny i pierwsze objawy, w sumie może 5 przytulanek bylo

No to są efekty jak się nie spina ;) ja myślę że im bardziej się wylicza mierzy temp bada szyjke robi testy owu tym ciężej;)))

ja skorzystałam tylko z kalkulatora t time w necie i mi pokazal ze ok 5-6.01 powinna być owu, a że to było trzech kroli i dzień wolny więc idealnie poświetowalismy a badanie szyjki to ostatnie na co bym wpadla hehe

Karla-no ja tam mam taka głęboką patelnie i na niej robię frytki. A jeśli mam kupione akurat takie w paczce to w piekarnik je wrzucam :)

Byłam w sklepie po picie i weszłam do Tomka siostrzenicy i jej chomik mnie "okupkal" he he. Teściowa oczywiście kto musiała głupie teksty walnac, że po co w sklepie byłam itd. Ehh

reklama
Do góry