reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No i co teraz z nia???

Lux tatar znaczy sie tak?

Jezeli faktycznie tak bylo to szkoda jej bo widocznie bardzo przezyla strate maluszkow :(
Ale trzymanie ich w sloikach to nie najlepszy pomysl.Mogli walczyc o pochowanie dzieci na cmentarzu

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na temat tej kobiety nawet nie będę się wypowiadać. Nie zrozumiem jej postępowania. Może psychika jej siadła po tych stratach :-/ co to się dzieje na tym świecie :(

Choć na początku były podejrzenia ze zabiła jak mówili ze znaleźli 3 płody w słoikach zalane chyba woda utleniania żeby nie gnily

No to są efekty jak się nie spina ;) ja myślę że im bardziej się wylicza mierzy temp bada szyjke robi testy owu tym ciężej;)))
ja mierzenie temp i te sprawy odkładam na jak najpózniej, dopiero jak bedzie taka konieczność to może kiedys, ale jak zaczne mierzyć temperature to dostane na głowe i zaczne sie mega nakrecac i bede ryczec itp. wiec jesli nie musze to niee:)

Karla-no ja tam mam taka głęboką patelnie i na niej robię frytki. A jeśli mam kupione akurat takie w paczce to w piekarnik je wrzucam :)
ja kiedys w piekarniku próbowałam i nie wyszły:(

Będziecie dziś oglądać na tvn7 ten film bez granic? Ja tak.
o czym ten filmik? ja coś czuje ze niedługo pójde się kapac i do łózeczka:)
może namówie D na jakieś przytulanki. nie wiem ale u nas to wyglada jak typowe staranie sie o dziecko. :( seks, żeby zajść w ciaze:/ staramy sie zeby tak nie było ale tak jest:(

Metka (niem. Mettwurst) − kiełbasa z drobno mielonego mięsa z przyprawami, wytwarzana z surowej wieprzowiny lub wołowiny. W Polsce gatunek kiełbasy charakterystyczny dla Górnego Śląska i Wielkopolski. Spożywana jako dodatek do chleba, ze względu na konsystencję, jest najczęściej rozsmarowywana.

reklama
Metka to w całym kraju jest :) zwłaszcza u mnie w wielkopolsce jest popularna. W Poznaniu to już w ogole. U nas to na ziemniaki mówi się pyry i dużo jemy szarych klusek z ziemniaków z kapusta. Coś podobnego do kopytek. Albo popularne u nas jest w piątek na obiad gzik z ziemniakami. Czyli twarod że śmietana na ziemniaki. A kartacze jadłam, sama gotowalam. Pycha. Tak samo z kuchni mazurskiej są dobre farszynki. Też je lubię gotować :)

Do góry