reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Goraco u Ciebie :)
a tak powaznie to nie wiem, musisz obserwowac , powinna do gory troche sie wzbic po ovu ;/

Ogladam wlasnie wykresy bo szukam podobnego do swojego tzn takiego rownego i w sumie z temp ponizej 37 i powiem ci ze naprawde wykresy sa rozne. Wiec nie ma sie co zalamywac. Trzeba poczekac, mierz dalej , zobaczymy :)

Troszke mnie pocieszylas;) dzieki Anulka

reklama
U mnie dziś spadek temp. Ale cholera 20 minut przed pomiarem polazlam siku [emoji33] [emoji33]

Jakieś strasznie niskie ogólnie mam te temperatury. Szyjka wczoraj nisko, miękka i otwarta. Czyli nie tak jak powinno być :/

No ale dopiero 12dc.

Miłego poniedzialku

Lux,

Ja się nie martwię :) coś czuje ze te cykle są bezowulacyjne. Zbyt niski pewnie nadal jest progesteron przynajmniej temperatura na to wskazuje. Bo jednak troszkę wyższe powinnam mieć temperaturki.

A tu brzuch boli bardzo jak na owu, a nie ma śluzu ni niczego. No i libido -1000 :/
Do wszystkiego się przymuszam

Ostatnia edycja:
Witajcie. Nadrobić nic jestem w stanie po tak długiej przerwie. Mała poszła dziś do przedszkola, a ja biorę się za robotę. Nie wiem nawet od czego zacząć.
Cykl starankowy rozpoczęty :-) Z temperaturami nie pomogę bo nigdy nie robiłam żadnych pomiarów. Heparyne wstrzykuje juz od prawie 2 tygodni i mam nadzieję ,że szybko uda się zaskoczyc co by nie było trzeba na darmo zbyt długo się szprycowac.
Ja na obiad mam gulasz wołowy ze wczoraj oraz zupkę kalafiorowa.

Kami u mnie powoli spada libido więc ja już po i pozostaje czekać na efekty. Będziesz teraz codziennie robić testy owu?
Tak. Ogólnie powinnam dwa razy dziennie, ale jak nie ma śluzu to nie widzę sensu w tym :no:

A brzuch to mnie tak napienicza jak w drugim dniu @. Czyli masakra :(

Martaha,

Powodzenia :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
No i właśnie mnie tak dół boli i jajniki jak bym okres miała zaraz dostać a jeszcze 10 dni... Nie rozumiem nic już z tego aż miętę pije

Do góry