reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

My wrocilismy od tesciow. Bylam tam pierwszy raz od 5lat, ale fajnie bylo :)

Jagoda poznala pradziadka i prababcie. Wylatala sie. Ogolnie jej sie podobalo :)
Kupa pieskow, kotkow itd.

Robilam test i chyba zaczyna byc pozytywny :) mam dzis 11dc to dosyc wczesnie jak na mnie[emoji780] [emoji780] [emoji780] , ale dzis trzeba dzialac.

Wczoraj nam nie wyszlo to dzis powtorka [emoji14]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Aha co do termometrow owu to ja mam microlife owulacyjnego 12zl dalam :) ale mam juz go ze 3lata. I mierze tempke w pisi :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

kamilove a taki termometr mogę kupić w aptece? Chciałam mierzyć temp w tym cyklu, ale nadal mam plamienia i w sumie nie wiem od którego dnia mam teraz zacząć mierzyć..
Poczekać jeszcze czy już od jutra zacząć?
Spać nie mogę, podbrzusze mnie pobolewa jak na @. To nie jest taki ciągły ból.

Co to znowu może być?

Kochane moje , ja lece spac. Z mezem sie troche poklocilam niewiadomo czy beda jakies przytulanki
Okaze sie. Jak to mowia wyjdzie w praniu:)) do jutra. Buziaki spijcie slodko:)

Hej Kochane,

Miałam dziś długi dzień i nawet tu nie zajrzałam i oczywiście nie da się Was nadrobić ;)
Byliśmy dziś w ZOO i musiałam uciekać z pawilonu nosorożców bo tak śmierdoliło, że mnie zemdliło :p

Lux, bratowa wykazała się szczytem dyplomacji :/
Kamilove, &&&&& :)

Zajrzalam jeszcze wieczorkiem i tyle nowych postow ze niemoge wszystiego odczytac i znowu bede z tylu,
w kazdym razie dzis troche sobie poczytalam na temat implantacji, testow, objawow itd i przyznam dziewczyny ze mialyscie calkowita racje co do testowania, test 10 dni po owulce nie swiadczy absolutnie o niczym, czasem samo zagniezdzanie moze odbywac sie wlasnie w tym dniu, a od chwili zagniezdzenia dobiero hormon zaczyna byc wytwarzany i to tez trwa kilka dni zanim zostanie uchwycone przez testy domowe.
Ja mam termin okresu dopiero za ok 5 dni, wiec test ma prawo byc niewiarygodny.
Powiem wam ze ok 2-3 dni temu odczuwalam jakby skurcze macicy i klucia, dodatkowo te bolace piersi od owulacji praktycznie do wczoraj bo dzis juz mniej i to tez mnie zastanawia bo zazwyczaj przed okresem jest odwrotnie napiecie wystepuje ok 4 dni przed wlaczie z nasilajacym sie bolem a dzis piersi troche ustaly w stosuku do poprzednich dni.
No coz czekam niecierpliwie na kolejny test.

reklama
Witam!! Życzę miłego i spokojnego dnia!!

Po pracy mam duuużo załatwień, mam nadzieję że jakoś to ogarnę no i idę się zaszczepić. Liczę , że na początku marca, będę miała zabieg :-)

Do góry