reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam się i Ja.

U mnie zaczęły się ferie. Ciesze się, bo odpoczniemy trochę od tego dreptania do szkoły i z powrotem, od lekcji, itd. Mam nadzieje tylko, ze chłopaki szybko się nie znudzą. Na szczęście przez 5 dni w tygodniu maja treningi po 2 godzinki, wiec trochę poszaleja sobie.
U mnie ostatnio była mała rewolucja w rodzince, starszy syn po raz pierwszy spal poza domem. Należy do zuchów i mieli zjazd w naszej szkole z piątku na sobotę. On zadowolony, gorzej było ze mną :-D Trudno czasem odciąć ta przysłowiową "pępowinę" :-)

Hej dziewczyny :)
ja dziś wolne mam i zakładają nam domofon i nowe drzwi wejściowe !! Jak ja się cieszę, będzie zamykane to rumuny nie będą przechodzić przez nasz korytarz :D:D i zioła nie będą palić;p
Niestety mieszkamy w starej kamienicy i tak tu już jest..;/

Ale pytanie mam:)
Pisałam Wam już, co ten mądry ginekolog mi wymyślił z tą kliniką leczenia bezpłodności. Ale zastanawia mnie jak to jest, że tyle dziewczyn przecież robi jakieś dziwne badania. Poczytałam trochę w internecie o tym i zastanawia mnie kto je wysyła na te badania. W sumie moja szwagierka też jakieś takie badania robi z obciążeniem i bez i sprawdzają jej to jakoś ale ona jest w luxmedzie ubezpieczona. No nie chcę jej za bardzo wypytywać ale zastanawia mnie dlaczego ją gin wysyła na jakieśtakie badania, a mnie od razu do kliniki. Może powinnam pójść z tym do endokrynologa, ale znowu odwołali mi wizytę.. No szlag człowieka trafia z tymi lekarzami..

Enej,

obciążeniem to pewnie będzie prolaktyna ewentualnie, glukoza. Uważam, że twój gin ma dziwne podejście i za szybko chce was wysłać do kliniki.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kamilove no mi też się tak wydaję. Przecież nie mam zrobionych tyyych wszystkich badań o których dziewczyny piszą. Na domiar złego odwołali mi dzisiaj wizytę u endokrynologa. A ja dalej mam plamienia, okresu brak, a brzuch i cyce bolą...
No i jak człowiek ma się nie denerwować..

Najgorzej, że nie wiem co z tymi plamieniami.. Pierwszy raz tak mam..

Lux trudno, trudno:-D Mąż się ze mnie śmieje, ze będę straszną i zaborczą teściową :-D Choć oczywiście nie, aż taką wredną jak Twoja ;-)

reklama
Do góry