reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zuzka nie zostaje nic innego jak cierpliwie czekać;) sobie też to powtarzam u mnie do @ 10 dni jeszcze....
Yesenia Tobie również miłego dnia. Życzę żebyś wszystko pomyślnie załatwiła ;)

reklama
Cześć dziewczynki życzę wam dużo siły na nowy tydzień :) dla testujących powodzenia i trzymam kciuki&&
Mi dzisiaj temp podskoczyla delikatnie :) jajniki dalej ciągną :) dzisiaj chyba trochę posprzątam i za ta prace moja się wezmę bo piątek blisko :) a na obiadek mielone wg Lux nigdy tak nie robiłam wiec trzeba spróbować :)

Hej a moja temp znowu spadła ;/ 56,3 i co to teraz takie huśtawki po owulacji 56,5-56,3- 56,5-56,3- itd....

Hej a moja temp znowu spadła ;/ 56,3 i co to teraz takie huśtawki po owulacji 56,5-56,3- 56,5-56,3- itd....
Goraco u Ciebie :)
a tak powaznie to nie wiem, musisz obserwowac , powinna do gory troche sie wzbic po ovu ;/

Ogladam wlasnie wykresy bo szukam podobnego do swojego tzn takiego rownego i w sumie z temp ponizej 37 i powiem ci ze naprawde wykresy sa rozne. Wiec nie ma sie co zalamywac. Trzeba poczekac, mierz dalej , zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
Wiem dziewczyny... Ja jestem taka lodowa ... Ale miałam juz temp w innych cyklach poowulacja piękna 37

Wydaje mi sie ze kazdy cykl moze byc troszke inny :)

Ewel mnie ovufriend wyznaczyl @ wczesniej bo na 9 patrzac na ovu, a wstepnie termin @ na 11

reklama
Do góry