reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Szczerze to ja się będę bała teściowej powiedzieć jakby nam się udało. Wiem że mnie nie lubi i okazuje to kiedy tylko ma okazję. Oczywiście jak mojego A nie ma w domu.

Szczerze to ja się będę bała teściowej powiedzieć jakby nam się udało. Wiem że mnie nie lubi i okazuje to kiedy tylko ma okazję. Oczywiście jak mojego A nie ma w domu.

Nastepna jakas dziwna a rodzina podobno powinna sie wspierqc, nigdzie nie jest zawsze kolorowo ale

Nie łam się. Moja przyjaciółka ujrzała dwie kreski dopiero pod koniec z 7 tyg. ciąży. Robiąc test w 5tc. Wyszła 1 kreska.

Ruda mnie moja teściowa tez zbytnio nie lubi , obgaduje mnie. Nie może chyba się pogodzić z tym ze jej synek odszedł z domu i ze nie pokolei niektóre rzeczy u nas były no i najważniejsze ja " nie odpowiadam " jej wymaganiom :)

Ja postanowiłam, że o ciąży poinformuje rodzinę gdy zacznie być widać powoli brzuszek. Chce im niespodziankę zrobić. Teściowa ma długi język więc się dowie na końcu.

Khadi moja teściowa jest strasznie fałszywa. Zaprasza swoją szwagierkę na kawę tylko po to żeby ją później obgadać. Biedna jedynaczka ze wsi wzięła ślub z zamożnym gospodarzem i wielka pani się z niej zrobiła. Nie ma szacunku do nikogo

reklama
Do góry