reklama
khadi
Fanka BB :)
Corka chciala maslane to znalazlam przepis i sie upiekly tez drozdzowe, ciasto wyrabial maz. Co do staran to jak bedzie mozliwosc bo m czesto wyjezdza.... a moje dziecie nie chce spac i koncertuje masakraKhadi sama piekłas według mojego przepisu? Kiedy zaczynasz starania?
Ruda Hetera
Lux nie przejmuj się, z rodziną to tylko na zdjęciu i najlepiej z boku żeby ewentualnie się odciąć... cóż to za tekst w ogóle? Zero jakiejkolwiek kultury i widoczny brak wychowania. Ja bym nie wytrzymała i rzuciła jakimś mięsem
Ja jej tylko odp, a co widzisz u mnie brzuch ciążowy?! A ona no nie wiem, może tajemnicę robisz z tego. A ja mówię weź przestan! I się zamknęła. Zero wsparcia. Ja nie wiem, szwagierka egoistka, bratowa kretynka...
Ruda Hetera
Ja mam taką szwagierkę która od roku za każdym razem jak się widzimy to pyta czy nie jestem w ciąży albo kiedy planujemy albo czy Milka będzie mieć rodzeństwo niedługo bo ona chce być matką chrzestną. Niby pyta z dobrych chęci ale ostatnio juz miałam zapytać czy ona nie zamierza mieć kolejnego dziecka albo czy nie jest w ciąży albo czy jej dzieci będą mieć rodzeństwo... tak odpowiedzieć pytaniem na pytanie... bo już mnie nudzą te pytania
reklama
khadi
Ja tez co chwile słyszę a kiedy drugie? Kiedy Krzyś będzie miał siostrę albo brata? A co ich to obchodzi ;/
Mnie na szczescie nikto o to nie pyta
Khadi muszę zrobić te maslane a dziecię nad gaz to uśnie hi hi nie no żartuje.
Padla uff;-)