reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel ja mam z dwoma miejscami po przecinku i dałam 16 zł ;) ja jutro mam zamiar robić mielone to może spróbuję Lux z twojego przepisu :)

reklama
Wiecie co mi dowalila bratowa dziś? A to ty jeszcze w ciąży nie jesteś? Co ci to tak ciężko idzie? Ja w pierwszym cyklu zaszłam. Nie no masakra. Szwagierka głupia to jeszcze bratową zaczyna walić!

Jej okropny tekst Lux. Jak tak w ogóle można. Możesz poprosić o termometr z dwoma miejscami po przecinku. Ka kupiłam w rossmanie
Acha i ja mierze w ustach

reklama
To i ja będę w ustach;) lepiej chyba i wygodniej. Może będą w rozstanie jeszcze .
Lux ale świnka z niej nawet swinia zachowuje się jak by maila 15 lat i była nie dojrzałą osoba

Do góry