reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Karla a nie chcesz mierzyc temeratury i robic wykresow to tez by Ci powiedzialo czy masz owulacj i kuedy czy rzeczywiscie jej nie masz...

reklama
A jesli chodzi o hormony to zrob w 3 dniu cyklu LH FSH estriadol testosteron prolaktyne i TSH a 7 dni po owulacji progesteron i to wszystko razem juz Ci duzo powie

Mierzenie temp to nie dla mnie. Popadne w mega nakrecanie sie a tego chce chociaz troszke uniknac. Pojde teraz do niej i zobaczymy vo mi powie. Tylko nie wiem czy isc przed @ czy po. Bo mam cicha nadzieje ze moglo sie udac . Ale nic nie czuje zebym w ciazy byla. Spodziewana @ to ok. 10-13stycznia. Tylko mnie podbrzusze troche czasem pobolewa.

Karla, ja jak zaszłam w ciążę z młodą to też nic nie czułam :p testa robiłam proforma, a tam dwie bladziusieńkie kreseczki. To była bodaj sobota, a w poniedziałek już kreski były wyraźniejsze :tak:
Ok 7-8tc zaczęły się u mnie koszmarne mdłości, wymioty, ogólne rozbicie. Brzuch przed umownym terminem @ też mnie lekko ciągnął. Więc warto mieć nadzieję.

Ojjj nadzieje mam tym bardziej ze plodzilismy sporo od hsg:) jak ja bym chciala zeby sie udalo:) jedyne marzenie. Do szczescia mi tylko dzidzi brakuje:)

Enej, mam nadzieję, że się okaże, że to nic groźnego :)

Karla, a może skonsultuj się z innym ginem? I trzymam kciuki, żeby jednak teraz się udało :) ostatnio przeczytałam, że najwcześniej objawy ciąży z reguły pojawiają się ok. 6 tygodnia.. więc nadzieja jest ;)

A ze mną dzisiaj coś źle.. :( boli mnie gardło i głowa, jestem tak osłabiona, że praktycznie pół dnia przeleżałam.. nie wiem, co się dzieje :/

enej tule Cie mocno. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz.

Ale mi się dzisiaj nic nie chce. Mam mega lenia.

Lady Agnes kiedy testujesz, czy coś przegapiłam?

Majdaczku ja tez mam lenia dzisiaj jak nigdy :tak:
Co tam u Ciebie jak sie czujesz?

Noelka wracaj szybko do zdrowia.Teraz duzo infekcji...oby szybko przeszlo

Karla bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za ten cykl &&&

Majdaczku, Aschlee u mnie też dziś leń. Zimno, pada i nic się nie chce tylko upiekliśmy sobie z mężem ciasteczka i się obijamy.

Noelka, jak Ci ładnie tempka idzie w górę. Może coś z tego będzie :tak:

Majdaczku ja już sama nie wiem kiedy @ powinna być. Przed zabiegiem miałam cykle równiutko jak w zegarku 27 dni, ten po zabiegu miał 31 dni. Dziś mam 27 dzień cyklu, 10 po owulacji. @ może być jutro albo w środę. Boli mnie już brzuch okresowo, poza tym żadnych objawów ciąży. Ale oczywiście nakręcam się co jest mega ZŁE.

Kamilove, Maran-atha pozdrawiam!

reklama
Lady Agnes, hehe, my też się obijamy ;) chyba taki dzisiaj dzień

Idzie w górę, idzie, ale wolę się tym nie nakręcać... zobaczymy :)

Do góry