reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Nutella pyszna;)i jaka zdrowa też uwielbiam he. My dziś leniu****emy nigdzie się raczej nie wybieramy choć piękne słonko święci to może na spacer

reklama
Lux dupiato to lezenie o doope rozbic...nie chce marudzic bo juz sama mam dosc tych problemow a co dopiero jeszcze Wam tu medzic.

Pkati mniammmmm nutelka :)

Ewel tez wlasnie mam w planie isc sie dotlenic nad jezioro bo slonko cudnie swieci

Lux ja jak mam złe dni z moim to wlasnie tak robie jak yeseni pisałam... Żyje dla siebie... Przyjemności małe duze.. W zwykły dzien ubrać sie sexi fajny make up i odrazu kobieta czuje sie silniejsza ma poprawiony humor... ...kobieta jest silna tak jestesmy stworzone , tylko trzrba sobie to powtarzać bo czasami zapominamy o tym bo za duzo rzeczy nas przytlacza...

Lady Agnes czy poprzednim razem miałaś ból piersi i takie twarde jako objaw ciąży? I czy tym razem też tak miałaś? ;)

Pkati ten Brajus to moje oczko w głowie. Od urodzenia chodziłam się nim zajmować. Kocham go nad życie. To takie moje małe słoneczko.

Pkati ja gdy mam zły dzień to wiesz co robię? Kładę się, słucham muzyki i słowem sie do mojego nie odzywam. Albo wsiadam w auto i jadę w długa, aż mi złość minie.

reklama
Ja rzucam dzisiaj mojemu wyzwanie ćwiczenie PLANK na cały luty bedziemy razem robic to krotkie ćwiczenie kto wymięknie to druga osoba wybiera sobie jakies życzenie... Wyjazd...upominek..czynnosc... A tak dla zabawy a co...[emoji3]

Do góry