reklama
pkati
Fanka BB :)
Pkati ja gdy mam zły dzień to wiesz co robię? Kładę się, słucham muzyki i słowem sie do mojego nie odzywam. Albo wsiadam w auto i jadę w długa, aż mi złość minie.
Kazda ma swoje sposoby wazne ze działają !!
pkati
Fanka BB :)
On sobie wbil w ten durny łeb że nic nie będzie robił na sile i tego się trzyma, jaka jestem na niego zła, wkur....mnie na całego
To ty tez nie rób nic na sile... Kompletnie nie rób nic i nie patrz ze obowiązki czy cos... Niewiem jak u ciebie jest ale jesli robisz mu pranie czy prasowanie ZAPOMNIJ nie rób!! Obiad rób pod siebie tylko co ty lubisz a nie pod niego!!! Nie sprzątaj po nim nie zmywaj czegos jak cos zostawi.... A jak cos juz bedzie gadał ze strajkujesz czy cos to powiedz mu ze ty tez nie bedziesz robic nic na sile ... Ze albo żyjecie razem i kazdy z was robi cos dla drugiej osoby z miłości albo zostaniecie na tym co on pow" nic na sile"i moze jakos sie ułoży
Yesenia Pkati dobrze radzi ja tez tak bym zrobila.Skoro rozmowy nie pomagaja to oplaz mu jak czuje sie osoba kiedy ktos ignoruje jej marzenia
A jeszcze ja to franca jestem i powiedzialabym ze jak z jakiegos powodu nie chce miec dziecka to niech ma jaja zeby powiedziec o tym wprost a nie szukac sobie wymowek...wiatropylnych kobiet nie ma wiec jak partnerzy chca powiekszyv rodzine to wiaze sie to ze staraniami...a z tego co wiem to tego na sile sie nie robi tylko jak juz to dla przyjemnosci
A jeszcze ja to franca jestem i powiedzialabym ze jak z jakiegos powodu nie chce miec dziecka to niech ma jaja zeby powiedziec o tym wprost a nie szukac sobie wymowek...wiatropylnych kobiet nie ma wiec jak partnerzy chca powiekszyv rodzine to wiaze sie to ze staraniami...a z tego co wiem to tego na sile sie nie robi tylko jak juz to dla przyjemnosci
Ostatnia edycja:
reklama