reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Yesenia mi tez jest przykro co do meza.....ale moze faktycznie odpocznij od tego stresu starań przedewwszystkim skup sie na sobie zrob cos dla siebie wyjdz z domu czesciej pochodź sobie na fitnes na zakupy na masaże.....dopieść siebie i skup sie wyłącznie na sobie....zobaczysz jak szybko poczujesz sie lepiej a twoj maz napewno nie przeoczy twojej zmiany jak bedziesz wypoczęta i szczęśliwa. Jeżeli my jestesmy w depresji albo mamy złe dni to nasi partnerzy dostaja tak samo po D...w koncu sa z nami codziennie znoszą nasze humorki....i tak samo gdy jestesmy w dobrej kondycji psychicznej to tez sie udziela drugiej osobie...i wtedy łatwiej jest sie dogadać.

Moja temperatura dzisiaj 36,5 wczoraj 35,3 czyli wróciła do normy mam nadIeje ze jutro skoczy na 37 ....bo cos mi tu nie gra...

Ja z moim tego problemu nie mam jeśli chodzi o starania. Ale wkurza mnie, gdy gdzieś idzie i tel nie weźmie. A ja np czekam z ciepłym obiadem na niego. Mam ochotę go wtedy udusic. Ej laski, mój stary był przed chwilą chwilę u wiedzmy i moja cudowna szwagierka się o mnie pytała! Oj jak mi miło. Idiotka jedna.

Lux a moze powinnas troche z nia pograć... Przyjaciół trzymaj blisko a wrogów jeszcze blizej...[emoji3]

reklama
Do góry