reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux podoba mi sie twoje nastawienie silna babka jestes i stanowcza .. Pewnie w związku ty dominujesz?? Czy razem macie silne charaktery?

Ewel-oregano, bazylia, papryka mielona słodka i ostra, majeranek, cebula, czosnek surowy i granulowany. Sól, pieprz, vegeta i przyprawa do do mięsa mielonego. Chyba nic nie ominelam.

Dziewczyny zycze wszystkim udanej niedzieli [emoji11] I smacznych rarytasów ktore przyzadzacie paaapaa

Dzien dobry wszystkim :-)
Lady Agnes czy poprzednim razem miałaś ból piersi i takie twarde jako objaw ciąży? I czy tym razem też tak miałaś? ;)
Poprzednim razem tak, teraz nie.
Nie zapomnij jajka wbic do kotletow ;-)

Yesenia cos mi sie widzi ze on tak do konca chyba nie jest pewny, czy chce sie starac o dziecko i dlatego tak to wyglada. Moze powinniscie to jeszcze obgadac?

Mmmm, znowu pyszne obiadki macie. U mnie dzis rosol a na drugie kotlety z piersi, bo zostaly jeszcze z wczoraj.

reklama
Do góry