reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Tez bym zjadla mielonego ;)

Ja dzis mam niby je wlasnie na obiad, ale to zamrozone tylko do odgrzania a takie juz nie sa tak super ;)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
No i wiem, kto ma dziś dyżur na korytarzu :D ja :D za żadne skarby nie mogłam sobie przypomnieć czy ja mylam tydzień temu czy sąsiadka. Właśnie byłam się jej spytać :)

Ale mi się nic nie chce :(

Miałam pomyc te podłogi a dalej siedzę a Gutka juz powywalala wszystkie zabawki poprzestawiala wózek i zwalila kurtki :mad:

Dajcie mi trochę cierpliwości [emoji30]

Jak mnie wkurza ten słownik w telefonie [emoji36] [emoji36] [emoji36]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kami tak to wlasnie z dziecmi jest porzadki robic.Ja jak myje podlogi to akurat zawsze wtedy pic sie chce,siku,kupke i tak lata po ten podlodze.Juz nie wspomne co jest po odkurzaniu i umyciu podlog a to cukier sie rozsypie a to mleczko albo herbatka rozleje [emoji35]

reklama
U mnie dzisiaj zupka krupnik i dewolaje z serkiem i pieczarkami do tego kartofelki i sałata ze śmietana [emoji3]

Do góry