reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Właśnie byłam na zakupach i kupiłam.mięsko na kotlety zrobię mezusiowi bo dla mnie ogólnie to mięso może nie istnieć;) i jadę do szpitala ba trochę do małej. Może w pn wyjdą ;) moja siostra ma jeszcze jedna córkę która ma 12 lat jest tak zazdrosna o mała ze jak np ja mam na rękach przychodzi i mówi no ja nie wiem co wy sie tak dziećmi zachwycacie ja tam wolę zwierzęta np koty he;)
Bunt nastolatki sie zaczyna;))na calego

Ewel-jeśli chodzi o mnie to ja noworodków nie lubię. Są małe, pomarszczone i w ogole takie jakieś kosmiczne :p nie lubię też gdy ktoś piszczy lub sepleni do małego dziecka. Zaraz mnie szlag trafia. To jest człowiek, tylko, że mniejszy. Czy nie można mówić do niego normalnym głosem? Można :) moja szwagierka ma jakiegoś hopla na punkcie noworodków. A jak już tak rok kończą to odgania i od bachorow wyzywa. No kretynka do kwadratu!

Lux,

Ja tez nie lubilam tego piszczenia i w ogole ;)

A teraz jak mam rozsmieszyc mloda to duzo "gorsze" rzeczy wyprawiam ;););

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Teraz piosenki dla dzieci na tablecie jaj wlaczylam i sobie tańczy ;);)

A ja dalej doopy nie ruszyłam, a robota czeka [emoji29]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel-jeśli chodzi o mnie to ja noworodków nie lubię. Są małe, pomarszczone i w ogole takie jakieś kosmiczne :p nie lubię też gdy ktoś piszczy lub sepleni do małego dziecka. Zaraz mnie szlag trafia. To jest człowiek, tylko, że mniejszy. Czy nie można mówić do niego normalnym głosem? Można :) moja szwagierka ma jakiegoś hopla na punkcie noworodków. A jak już tak rok kończą to odgania i od bachorow wyzywa. No kretynka do kwadratu!

Ja nienawidze patrzec jak ludzie sie cieckaja mowiac do malego dziecka no masakra jakas. No ale coz.

Ja wlasnie wloski umylam bede sie malowac i jedziemy na kontrole z kociakiem:) narazie caly czas spi w smiesznym rozowym ubranku:))

Do góry