reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Właśnie byłam na zakupach i kupiłam.mięsko na kotlety zrobię mezusiowi bo dla mnie ogólnie to mięso może nie istnieć;) i jadę do szpitala ba trochę do małej. Może w pn wyjdą ;) moja siostra ma jeszcze jedna córkę która ma 12 lat jest tak zazdrosna o mała ze jak np ja mam na rękach przychodzi i mówi no ja nie wiem co wy sie tak dziećmi zachwycacie ja tam wolę zwierzęta np koty he;)
Bunt nastolatki sie zaczyna;))na calego

Ewel-jeśli chodzi o mnie to ja noworodków nie lubię. Są małe, pomarszczone i w ogole takie jakieś kosmiczne :p nie lubię też gdy ktoś piszczy lub sepleni do małego dziecka. Zaraz mnie szlag trafia. To jest człowiek, tylko, że mniejszy. Czy nie można mówić do niego normalnym głosem? Można :) moja szwagierka ma jakiegoś hopla na punkcie noworodków. A jak już tak rok kończą to odgania i od bachorow wyzywa. No kretynka do kwadratu!

Lux,

Ja tez nie lubilam tego piszczenia i w ogole ;)

A teraz jak mam rozsmieszyc mloda to duzo "gorsze" rzeczy wyprawiam ;););

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Teraz piosenki dla dzieci na tablecie jaj wlaczylam i sobie tańczy ;);)

A ja dalej doopy nie ruszyłam, a robota czeka [emoji29]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel-jeśli chodzi o mnie to ja noworodków nie lubię. Są małe, pomarszczone i w ogole takie jakieś kosmiczne :p nie lubię też gdy ktoś piszczy lub sepleni do małego dziecka. Zaraz mnie szlag trafia. To jest człowiek, tylko, że mniejszy. Czy nie można mówić do niego normalnym głosem? Można :) moja szwagierka ma jakiegoś hopla na punkcie noworodków. A jak już tak rok kończą to odgania i od bachorow wyzywa. No kretynka do kwadratu!

Ja nienawidze patrzec jak ludzie sie cieckaja mowiac do malego dziecka no masakra jakas. No ale coz.

Ja wlasnie wloski umylam bede sie malowac i jedziemy na kontrole z kociakiem:) narazie caly czas spi w smiesznym rozowym ubranku:))

Do góry