reklama
Właśnie byłam na zakupach i kupiłam.mięsko na kotlety zrobię mezusiowi bo dla mnie ogólnie to mięso może nie istnieć i jadę do szpitala ba trochę do małej. Może w pn wyjdą moja siostra ma jeszcze jedna córkę która ma 12 lat jest tak zazdrosna o mała ze jak np ja mam na rękach przychodzi i mówi no ja nie wiem co wy sie tak dziećmi zachwycacie ja tam wolę zwierzęta np koty he
Bunt nastolatki sie zaczyna)na calego
Bunt nastolatki sie zaczyna)na calego
Ewel-jeśli chodzi o mnie to ja noworodków nie lubię. Są małe, pomarszczone i w ogole takie jakieś kosmiczne nie lubię też gdy ktoś piszczy lub sepleni do małego dziecka. Zaraz mnie szlag trafia. To jest człowiek, tylko, że mniejszy. Czy nie można mówić do niego normalnym głosem? Można moja szwagierka ma jakiegoś hopla na punkcie noworodków. A jak już tak rok kończą to odgania i od bachorow wyzywa. No kretynka do kwadratu!
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
Ja tez nie lubilam tego piszczenia i w ogole
A teraz jak mam rozsmieszyc mloda to duzo "gorsze" rzeczy wyprawiam ;
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Ja tez nie lubilam tego piszczenia i w ogole
A teraz jak mam rozsmieszyc mloda to duzo "gorsze" rzeczy wyprawiam ;
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Teraz piosenki dla dzieci na tablecie jaj wlaczylam i sobie tańczy
A ja dalej doopy nie ruszyłam, a robota czeka [emoji29]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
A ja dalej doopy nie ruszyłam, a robota czeka [emoji29]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Ruda Hetera
A ja pierogi ruskie ulepiłam i boczusiem okrasze
reklama
Ewel-jeśli chodzi o mnie to ja noworodków nie lubię. Są małe, pomarszczone i w ogole takie jakieś kosmiczne nie lubię też gdy ktoś piszczy lub sepleni do małego dziecka. Zaraz mnie szlag trafia. To jest człowiek, tylko, że mniejszy. Czy nie można mówić do niego normalnym głosem? Można moja szwagierka ma jakiegoś hopla na punkcie noworodków. A jak już tak rok kończą to odgania i od bachorow wyzywa. No kretynka do kwadratu!
Ja nienawidze patrzec jak ludzie sie cieckaja mowiac do malego dziecka no masakra jakas. No ale coz.
Ja wlasnie wloski umylam bede sie malowac i jedziemy na kontrole z kociakiem narazie caly czas spi w smiesznym rozowym ubranku)