reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel-no ja mimo ryżu też daje bułkę tarta do środka :) jak mam w domu papryke to ją kroje i też daje. Lub ser i pieczarki do środka :) no i jajko też daje do środka.

Jejku jak mi sie chce mielonego teraz. Takiego z cebula, czosnkiem i duza iloscia pieprzu, jak moj ojciec robi... z chrupiaca skorka... o ja, umre jak nie zjem

reklama
Lady no właśnie wkroilam 4 duże ząbki czosnku plus dwie duże cebule. Musi być smak, od lat tak gotuje i uwielbiam to. Czosnek daje też granulowany do farszu :) bazylia, oregano, majeranek, pieprz, sól, vegeta, przyprawa do mięsa mielonego plus papryka mielona ostra i słodka. Oto moje mielone :D

Do góry