reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Mniam. Ja bym nie dala wegety i przyprawy do mielonego, bo nie przepadam za takimi mieszankami, nie sa zdrowe i maja duzo soli. Ale oprocz tego wszystko pyyyyycha. Az mi w brzuchu burczy.

reklama
Ja znów nie lubię czosnku i daje tylko cebulę, pieprz i ziarenka smaku i tylko takie toleruje ;)

Mój Ł jak zaczął robić po swojemu to nie jadłam i odpuścił ;);)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove czyli takie najbardziej standardowe lubisz ;-)
Ja lubie kazde, jadlam juz milion wariacji kotletow mielonych i narazie wszystkie mi smakowaly. I te z ryzem, i z kapusta, i z majerankiemi, z oliwkami i serem...

O jaaaa dziewczyny teraz mi zaladek skreca...chyba trzeba wczesniej zrobic obiadek :tak: na sama mysl o mielonych z mizeria jezyk mi wylazi ;)

A ziemniaki są tluczone z cebula uduszona na maśle. Dużo cebuli :D potem korepek lub pietruszka, przyprawa do ziemniaków trochę soli. No i trochę tłuszczu od usmazonych kotletów z ta podsmazona bułka tarta. Miami. Lecę kończyć ten obiad :D

reklama
Lux gdyby tylko bylo blizej to bylabym w ciagu 2 minut :)

No wlasnie Lady co bedziesz miala serwowane do jedzonka?

Do góry