reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ost przytulanie było w czwartek to co ide budzić mojego księcia ze snu....i do roboty?

Ależ mi sie niechce teraz ....[emoji15]

reklama
Myślę że to może być tak, mnie w tym cyklu śluz płodny skończył się w dzień spadku. Tak myślę że powinnaś go obudzić :)
Do roboty :)

Kamilove lepiej z tym ze teraz czlowiek wczesniej wie ze cos jest nie tak i mozna starac sie temu zaradzic.Ale jedyne co sie nie zmienilo przynajmniej ja to tak odbieran to podejscie lekarzy.Oni tego nie traktuja tak jak my...niezaleznie kiedy to sie stanie my juz traktujemy plod jak dziecko...lekarze jak "tylko" plod.Tez spotkalam sie ze zdaniem no i czego pani placze jest pani jeszcze mloda zrobi sobie pani jeszcze piatke...Mialam ochote ja zabic.A Przy ostatnim zabiegu mialam ochote stamtad uciec...pewnie nie powinnam tego opowiadac ale wyobrazcie sobie ze chcialo mi sie siku i powiedzialam pielegniarce ze musze isc i wtedy doszlo do poronienia ale lekarka uparla sie i tak na zabieg i koniec bo pewnie poronilam nie calkowicie a jak przyszla do mnie to powiedziala dokladnie tak...i po co byla pani sikac przez to nie za wiele zostalo do wyskrobania...Nosz ku**a jak to uslyszalam to myslalam ze ja zabije...ja w szoku po tym co sie dzialo co zobaczylam a ta wyskakuje z takim tekstem,zwyzywalam slowami jakie tylko mi do glowy przychodzilo...Nie rozumiem tego widziala ze to nie pierwsza strata, ze non stop wylam i wyskakuje k**wa z takim tekstem.Do tej pory jak sobie to przypomne to bym tam jechala i wyszarpala ja za ze kudly

Ja to bym chyba zabila, masakra jaka znieczulica u ludzi. Ja w zeszlym roku bylam w szpitalu na tydzien na badaniach bo.mialam podejrzenie stwardnienia rozsianego, obok mnie lezala dziewczyneczka 16 lat, i co przychodzila salowa ulozyc koldry i lozka to gadala ze ta malolata to wiecznie ma cale rozwalone lozko i jak byla to potrafil sie bronic o zawsze odgadala a kiedys jej nie bylo poszla na jakies badanie i ta salowa znow zaczela na nia najezdzac a ja jiz nie wytrzymalam bo takie okropienstwa mowila i tak na nia ryja wydarlam ze pielegniarki sie zlecialy. A na wyjsciu na rozmowie z ordynatorem wspomnialam o tej kobiecie ze jesli nie ma powolanoa do pravy to niech nie pracuje. Niestety mloda dowiedziala sie ze ma stwardnienie rozsiane. Bardzo to przezylam.

Aschlee masakra....to chyba lepiej... Mi pielęgniarka pow że muszę sama się oczyścić żeby mniej było lyzeczkowania bo młoda jestem i pewnie bede chciała mieć dzidziusia ale przyniosła mi sloj do sikania i pow że mam robić do niego żeby to co nie trzeba nie wlecialo do kilba:(
Brak slow na to...

3 marca lekarz mówił, że dziecko nie żyje, 4 marca rano do szpitala, drugie usg. O 12 tabletka, o 17 krew, ból, wycie, Tomek obok mnie :( o 20 zabieg. 5 marca wyjście do domu. I po ciąży :(
:( wspolczuje
Co macie na obiad? Ja mielone, piuree i buraczki :D miami. A na kolację będę piec gorące bułeczki :D
Ja mam kotlety i kapuste kiszona i oczywiscie piureee ziemniaczane:)
Mam pytanie. Czy jeśli zamorduje teściowa to pójdę siedzieć?
Hahahaha no o malo sie nie posikalam ze smiechu:) musiala ci zalesc za skore. Ja kiedys powiedxialam przy wszystkich na jakiejs imprszce rodzinnej ze jak komus cos ie gra to moge go kropnac i zakopac w ogrodku hahaha:)

Ja niedawno wstalam juz po sniadanku:) wczoraj jeszcze pofarbowalam soboe klaki bo jiz odrost byl:)

Ok dzieki dziewczyny moze ratujcie w tej chwili moje zapłodnienie ;);* spadam na mizianiuu dzieki za rade buzka miłej soboty

Pkati ja obstawiam owulacje, bo masz spadek temp i konczy sie sluz plodny a szyjka wysoko. Ale tak nprawde to dowiesz sie za kilka dni czy faktycznie byla, jak bedziesz dalej mierzyc temp

Myślę tak samo jak Lady :)
Karla ja za jakieś 2 tyg myślę że będę się farbowac bo powoli odroscik wychodzi.
Ale mi robicie smaka tymi daniami, jeść aż mi się zachciało chociaż dzisiaj mąż jajeczniczke zrobił i pojadlam :)

reklama
Osiem dni temu była owu. Zaraz po niej bardzo dużo mlecznego a dziś bardzo dużo takiego samego jak płodny. Rozciągliwy przezroczysty śliski. @ mam dostać za tydzień

Do góry