reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej dziewczyny
Zmierzyłam temp dzisiaj rano i nie kumam nic ....;( temp
Normalna temp to 36,5
Środa:monitoring ponoć
owulka idzie 36,3
Czwartek:36,6
Piatek:36,5
Uwaga sobota 35,5???? Wtf??? Mierzylam 2 termometrami bi nie dowierzałam nie kumam nic czyli nie było owulacji bo cis ten skok nie w ta stronę i co do cholery ma znaczyć taki spadek ;(;(;(;(

Dzięki a jakie piękne widoki za oknem ;)
Pkati ja mam zawsze spadek przed ovu lub w trakcie i na przykład w tym cyklu of wyznaczylo mi oqulacje właśnie w taki spadek :) może to to?
Powinna jutro odbić

Wiecie co jeszcze nawet tydzien nie minol a juz mysle ze nici z tego cyklu tenp jest mega dziwna nigdy tak nie miałam....:( chyba napewno nie było owulacji bo co to za wzrost?? ;(;(

Anulka88k w srode rano byłam na monitoringu i lekarz powiedział ze lada chwila pęknie niech pani leci do domu sie bzykac.... To 3 dni mógłby sie lekarz przeliczyć??

Testy owu od czwartku nie pokazują nic

Pkati a masz wykres bo na tel nie widzę ;( spojrzałam na termin twojej @ myślę że nie ma co się smucic obserwuj temp teraz. Często jest taki spadek przed ovu

Anulka88k od tego cyklu brałam pierwszy raz clo tabl na owu takze niewiem jak teraz wyjdzie cykl moze byc krótszy niz te moje długie cykle naturalne

reklama
Do góry