Babcia mojego męża to w 100% dementor. Umie zniszczyć każdą miłą chwilę, jest wiecznie niezadowolona i nieszczęśliwa. Jest jeszcze młoda, bo ma 70 kilka lat a zachowuje się jak staruszka. Nic Jej się nie chce! Jest okropna :/ mnie nie lubi od początku. Mówi o mnie per "ona"
reklama
Lux a co ja to obchodzi przeciez on niewolnikiem nie jest...chce to robi...no tak dla niej byloby dobrze gdyby ta wyplate jej przynosil wtedy byloby ok jedz synu moze i w niedziele wrrrr. A tak w oczy kole jak Wam jest lepiej...nie potrfie zrozumiec takiej zawisci w rodzinie.Bo ja jako matka bede pekac z dumy jak moje dziecko bedzie mialo lepiej odemnie malo tego jak tylko bede mogla to pomoge...ale coz kazdy podchodzi do tego inaczej
Ale wiecie co zaobserwowalam ze teraz coraz mniej jest takich rodzin ze mama i tesciowa pomagaja..wrecz mozna powiedziec ze to wyjatki..czesto wlasnie sie slyszy o takiej zawisci i utrudnianiu.
Co dla mnie jest dziwne bo wg mnie zycie jest za krotkie i lepiej byloby ze chwile spedzic razem w rodzinnej atmosferze no ale....rzadko kiedy to jest do zrealizowanie
Ale wiecie co zaobserwowalam ze teraz coraz mniej jest takich rodzin ze mama i tesciowa pomagaja..wrecz mozna powiedziec ze to wyjatki..czesto wlasnie sie slyszy o takiej zawisci i utrudnianiu.
Co dla mnie jest dziwne bo wg mnie zycie jest za krotkie i lepiej byloby ze chwile spedzic razem w rodzinnej atmosferze no ale....rzadko kiedy to jest do zrealizowanie
Ostatnia edycja:
Asch no gdy on mieszkał u niej to sobót nie robił, a tu musi, bo mieszka na swoim, większe wydatki. Powiem Ci, że jest ona nam pomocna, nieraz nam pomogła. Ale tego wtrącania nie mogę przebolec. To jest nieodcięta pępowina. Wiesz jak ona swoją córka rządzi. To ona wychowuje wnuczkę, ona decyduje o wszystkim.
anulka88k
Fanka BB :)
Ewelina ja 5 dni po ovu według OF i testów. Ale chyba nic nie będzie z tego bo strasznie się czuje i łamie mnie w kościach okropnie.
Ewelina ja miałam te z allegro i ciąży nie było to nie pokazało ale różne opinie czytałam.
Lux tez mam czasem chęć zamordować teściowa a czasem męża
Właśnie wyjeżdżamy mamy chyba że 200 km do przejechania :0 i lekkie opóźnienie ale cóż
Ewelina ja miałam te z allegro i ciąży nie było to nie pokazało ale różne opinie czytałam.
Lux tez mam czasem chęć zamordować teściowa a czasem męża
Właśnie wyjeżdżamy mamy chyba że 200 km do przejechania :0 i lekkie opóźnienie ale cóż
Lady Agnes
Fanka BB :)
Hejo laski :-)
Ja bylam dzisiaj na badaniach moczu i krwi, wieczorkiem powinny byc wyniki :-)
W Warszawie snieg mokry, pewnie zaraz stopnieje i bedzie woda tylko.
Lux jak zwykle mi smaka zrobilas swoim obiadem :-)
Ja bylam dzisiaj na badaniach moczu i krwi, wieczorkiem powinny byc wyniki :-)
W Warszawie snieg mokry, pewnie zaraz stopnieje i bedzie woda tylko.
Lux jak zwykle mi smaka zrobilas swoim obiadem :-)
reklama