reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami kochana zdrowka dla malej.

Lux ja tez nie moge przestac myslec :( nie dociera to wszystko do mnie..wrrrr jestem wsciekla na caly swiat o ta niesprawiedliwosc.

Ja dzisiaj na obiad robie sznycle mezul dorwal w sklepie takie rozmiar XXL :) ziemniaczki z sosem koperkowym i salatke z fasolki szparagowej :tak:

A na kolacje robie sobie warzywa na parze zeby uzupelnic troche witaminki:tak: i pewno jakas salatke ze swiezych warzyw poznym wieczorem do ksiazki wciagne :)

reklama
Chyba to do nich nie przemowi.Powiedza ze moglas sobie zalatwic zakaz zblizania sie :tak:

Wow a co ona Ci tak za skore zaszla ze myslisz zeby ja kropnac?

Annie a czym Ci się narazila babcia faceta? U mnie babcia od strony matki to jest porażka. Mam ochotę nieraz ją walnac. Tak wścibskiej osoby nie znam jak ona. No może moja teściowa by się z nią nadała.

U mnie wszyscy są wscibscy i uwielbiają się wtrącać :D

Dlatego ja im i niczym nie mowie ;);) a przynajmniej staram się tak robić.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Asch no czym? Uważa, że chce wykończyć jej syna, bo każe mu robić soboty w pracy! Ku...a! Przecież on z własnej woli tam jeździ. Poza tym przewagę sobót mają normalnie z ubojem i MUSI jechać! No a jak potem ładną wypłatę odbierze to nas chwali, że tacy pracowici... Ręce opadają. Ja już nie mam siły :( jestem ta najgorsza, ta be, paskudna synowa :(

reklama
Do góry