reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.

Laciakowa88
podaj termin spodziewanej @. Chyba, ze mam wpisać Cie do poczekalni?

yesenia a u ciebie jaki termin @? Czy poczekalnia? Dasz rade, my za Ciebie wszystkie trzymamy kciuki :tak:

Lady Agnes Ty pytałaś o zwiększenie ilości śluzu? Ja polecam picie inofolicu, mnie bardzo pomógł, mój mąż nawet to zauważył :tak:

Witaj monia.jadzia :-) tak, już za chwilę ale nie nastawiam się zbytnio. Czuję że się nie udało, temperatura już leci w doł.
Byle tylko @ za szybko nie przyszła bo się jeszcze okaże że mam za krótką fazę lutealną. Tylko tego mi brakuje :no: Zresztą mało miałam tych staranek w tym miesiącu a moja gin kazała mi jeszcze się wstrzymać :zawstydzona/y:

siasia no oczywiście że się pochwalę, bo właśnie wróciłam. Nogi mi dosłownie odpadają, tak długo to dawno nie łaziłam po sklepach. Ale niby wyprzedaże a nic ciekawego nie ma :confused: Udało mi się kupić fajną bluzeczkę i seksi komplecik czarny cyckonosz + koronkowe figi. Mam nadzieję że mojemu R się spodoba ;-)
Spodni brak :sorry2:

majdaczek dzięki za info. Właśnie zastanawiałam się czy żel czy inofolic, jeszcze nie podjęłam decyzji

Ostatnia edycja:
Monia, cześć ;)
Coraz więcej nas. Jak zaczniemy testować i pojawią się pierwsze II kreseczki to już poleci :tak::tak: więc do dzieła dziewczyny :D

Ja zamówiłam polski odpowiednik infolicu. Ponoć to samo, a jest go więcej w opakowaniu. Wzięłam 2 paki zobaczymy.

reklama
Lady tak to jest... idzie się na zakupy po coś konkretnego, a wraca się z czym innym :-D przynajmniej mąż będzie miał radochę :tak:

Zajrzę do Was jeszcze później, bo Mała mi tu coś stęka już...

Do góry