reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny któraś z Was pytała o nawilżacze :D My przy pierwszych staraniach mieliśmy taki żel Preseed. Nam się z nim udało zajść szybciutko, ale nie przypisuję mu wielkich zasług. Po prostu u mnie bez nawilżacza nie da rady, a że te wszystkie lubrykanty sklepowe, durexowe i inne takie pachnące i smakujące są tak stworzone, że zawsze trochę utrudniają, dlatego szukałam czegoś neutralnego. Tani nie był, ale wtedy nic innego nie znalazłam :)

Dzięki. No faktycznie nie tani, ale ja mimo wszystko będę musiała zainwestować w żel i mam nadzieję że będą to dobrze spożytkowane pieniądze :tak:

reklama
Cześć dziewczyny :) Niektóre z Was kojarzę z innych wątków na forum. Chciałabym przywitać się również tutaj, bo kolejne starania wypadają mi już w 2015. Mam 26 lat (w 2015 roku już 27...) i staram się o pierwsze dziecko, obecnie jest to mój 3 cykl starań. Termin spodziewanej @ to 11.01. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia! :)

to I ja witam, Starania twają już od lipac ale wciaz bez rezultatu wiec jestem dalej staraczką tym razem od 2015. Mam 33 lata w marcu 34, mam 2 córki I termin @ najprawdopodobniej około 27 stycznia...

zycze wszystkim powodzenia I pozdrawiam serdecznie

Witam się i ja z najlepszymi życzeniami Noworocznymi; )

LadyAgnes dziękuję;* mam nadzieję że tarczyce do końca stycznia będę miała z głowy; )

Niestety jakoś mało optymistycznie zaczął mi się ten rok. Tak mi jakoś smutno że nic nie wyszło w roku poprzednim, oprócz chorób oczywiście; (

Przed końcem roku dostałam Luteine bo podobno mam cykle bezowulacyjne; ) jakby już tego było mało; )

Ale byliśmy na sylwestra u siostry księcia mojego i każdy miał się przebrać. No i tak się ten mój mąż poprzebieral że Geje z naprzeciwka uznały go za "swojego chłopaka" o_O

Enej fajnie z tymi przebraniami. Mnie się marzy taka impreza klimatyczna może kiedyś ;)

Powiem ci na pocieszenie ze dla mnie ten rok tez był raczej słaby narazie mam nastrój optymistyczny bo to początek nowego ;) wiec mam nadzieje ze będzie dobrze!

Witam Was Nowo-rocznie z najlepszymi życzeniami! Nich nam się te dwie, grube, piękne różowe krechy w końcu pokażą :D

Witajcie nowe Staraczki:) Powodzenia! Coraz więcej nas tu...

Ja wspominam sylwestra dwa lata temu, impreza przebierana w klimacie "Dynastii" ;) Fajnie i wesoło było. Ja już podejrzewałam ciążę. No i 1. stycznia 2013 były te dwie śliczne kreseczki...wtedy się udało za pierwszym razem. Jakoś miałam takie wewnętrzne przekonanie, że i teraz się uda i będę tego sylwestra też z fasolką w brzuchu spędzać :( Widać inny plan jest nam pisany...

reklama
witam wszystkie staraczki i życzę nam wszystkim w Nowym Roku owocnych starań :-):-):-)

(u mnie Nowy Rok zaczął się kiepsko... idę się zakopać w kołderce - wezmę doła na przeczekanie)

Do góry