reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

to I ja witam, Starania twają już od lipac ale wciaz bez rezultatu wiec jestem dalej staraczką tym razem od 2015. Mam 33 lata w marcu 34, mam 2 córki I termin @ najprawdopodobniej około 27 stycznia...

zycze wszystkim powodzenia I pozdrawiam serdecznie

Cześć dziewczyny :) Niektóre z Was kojarzę z innych wątków na forum. Chciałabym przywitać się również tutaj, bo kolejne starania wypadają mi już w 2015. Mam 26 lat (w 2015 roku już 27...) i staram się o pierwsze dziecko, obecnie jest to mój 3 cykl starań. Termin spodziewanej @ to 11.01. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia! :)
Witam nowe staraczki ;) obyście szybko mogły pochwalić się nam II kreseczkami :tak:
witam wszystkie staraczki i życzę nam wszystkim w Nowym Roku owocnych starań :-):-):-)

(u mnie Nowy Rok zaczął się kiepsko... idę się zakopać w kołderce - wezmę doła na przeczekanie)
Nie smautaj kochana :* jesteśmy z tobą :tak:

reklama
Witajcie!!

Co tam słychać u Was ?? Ja wstałam dziś z kapciem w brzuchu :-D pora wracać do diety... W sylwestra i wczoraj nie mogłam się najeść ;-)Całe święta praktycznie byłam głodna, pilnowałam się co jem bo myślałam żeby się wbić w sukienkę sylwestrową . W połowie lutego wybieram się do gina , bo w tym nadchodzącym cyklu nie dam rady. Czytałam że taki zabieg udrażniania robi się między 6 a 12 dniem cyklu a wtedy nie dostanę wolnego w pracy, bo właśnie koleżanka będzie na urlopie. Dam radę , już tyle czekałam ...
Miłego dnia

Miłego dnia dla wszystkich staraczek :-)

Skaba mam nadzieję, że dół zakopany ;-) Yesenia będzie dobrze, napewno dasz radę!

Ja mam dzisiaj wolne więc wybieram się na zakupy. Wyrzuciłam rano przed praniem 2 pary spodni więc trzeba uzupełnić braki w garderobie :tak:

Lady Agnes pochwal się potem łowami :tak:

U nas dzisiaj leniwie :) małż w pracy, a ja gonie za małą i nic mi się nie chce :p oj rozleniwiłam się po tych świętach :zawstydzona/y:

Lady - zakupy! Love forever :D

Siasia - widzę, że u nas podobnie. Mi też nic się nie chce. Ł polazł do pracy i jakoś mi tak smutno bez niego. Młoda zaraz wstanie i będzie rajcować :p
No ale chociaż dzięki niej nie jestem sama :tak:

Witajcie Dziewczyny,

Czytam ten wątek już od jakiegoś czasu dlatego postanowiłam, że już dość "podglądactwa", czas się przywitać :)

Mam 29 lat i staramy się o moją pierwszą dzidzię. Mój M ma już córkę z poprzedniego związku.
To będzie drugi cykl starań. Bardzo proszę o wpisanie mnie na listę staraczek - najbliższa @ 22.01

Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też!! A testujecie owulacje? Będę to robiła jutro po raz pierwszy i przeżywam. Kontrolę temperatury też dopiero dziś zaczęłam.
Mam prawie 30 lat a jeszcze miesiąc temu wydawało mi się ze do zajścia w ciążę potrzeba tylko decyzji i już... eh.. czekam na Wasze pierwsze dwie kreseczki. Lady Agnes Ty zdaje się już za chwilę?

Do góry