reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Moja teściowa ma własnościowe mieszkanie i płaci 800 zł czynszu do spółdzielni. Fakt, ma w tym ogrzewanie i podgrzanie wody. Ale bez przesady, żeby za 4 pokoje (trzy są małe) tyle płacić. A spółdzielnia ma takie czynsze, bo połowa ludzi nie płaci. A jakoś na palaczy, opał i remont muszą zarobić. Tu w ogole co jakiś czas komornik wchodzi na mieszkania.

reklama
No ale jakie są zarobki w Skarżysku... Ciężko tam jak moje koleżanki które zostały pracują za najniższa średnia krajowa albo i za mniej umowę zlecenie.

Ewel chyba nigdy nie jest sie pewnym na 100 %
Czasem trzeba troche zaryzykowac. Moj R sie nie boi zwolnienia poki co zeszta on ma srednio 3 propozycje pracy tygodniowo i juz nie raz odszedl z tej pracy ale oni zawsze mu podbijaja stawke i zostaje. Wiec czuje sie pewnie bo jest wykwalifikowany w dosyc waskiej dziedzinie. Ze mna juz nie bloby tak rozowo, chociaz teraz jak szlam na zwolnienie zapytalam szefa czy bede mogla wrocic po macierzyskim, czy mam czegos szukac, zeby mi szczerze odp, a on na to ze dla kogo jak dla kogo ale dla mnie on zawze ma mijsce do pracy. Coz jestem z nim od poczatku i razem budowalismy firme :-)

Ostatnia edycja:
Racja nigdy nie można być pewnym niczego...
O to fajnie że masz taką sytuację w pracy. Wogole widzę ze wszystko pomyślnie Wam idzie i dobrze;)

Ewel a Ty myślisz, że u nas jakie są zarobki? Tu na wsi to mają najniższą, ciężko się utrzymać. Mój ładnie zarabia. I ludzi to kluje. Ale że soboty robi i trzaska po 12 godzin to tego już nikt nie widzi!!!

W kancelarii brokerskiej. Generalnie przy sprzedazy i obsludze ubezpieczen grupowych w firmach i ubezpieczen zdrowotnych. Na szczescie nie sprzedaje ich ja ;-)

reklama
Lady,a wiesz kto zazdrości najwięcej? Rodzina Tomka, kuzyni i ciotki. Oni kredyt na kredycie, provident itp. Jeden kuzyn robi zagranicą i nic nie odłożył, trwoni wszystko. Przyjechał niedawno do Pl, kupił za 5 tys mega telewizor. A poszedł do matki pożyczyć kasę na wyjazd do pracy! Żeby se kupić jedzenie na podróż i tam mieć co jeść. Jego żona nie lepsza, wysoko głowę teraz nosi.

Do góry