reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

No u mnie to pytania na porządku dziennym. I tak mnie to wkur....
My raz na dwa miesiące mamy około 1tys wszystkich opłat. A normalnie 800zł. Reszta zostaje na nas i samochód. Więc na co ja mam to przepierdzielić jak maksymalnie na jedzenie wydajemy 650zł?

Ja tego nie pojmę nigdy. Spokojnie za tą kasę jeszcze jedno dziecko wychowam. Widzę ile nam zostaje i ile my jesteśmy w stanie oszczędzać. No ale przecież to biedni jesteśmy :mad:

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Jak mój mąż odszedł z pracy bo zmienił się kierownik i nie dało się psychicznie wytrzymać to przez 6 msc za jedna pensje musieliśmy dac radę i dało się. Kasa kasa Ale miłość i wsparcie drugiej osoby się liczy najbardziej...

Tak to prawda. U mnie rodzice wychowali mnie i 2 braci za niecale 2000 zl miesiecznie... wszystko sie da, a wazniejsza od kasy jest milosc :-)

Tu na wsi są małżeństwa, które mają troje-czworo dzieci i żyją za 1700. I dają radę. Co mają zrobić? Powiesić się?
No dokładnie. Ja w chwilach gdy ktoś mnie pyta jak ja żyję to zastanawiam się co mają powiedzieć ci wszyscy ludzie co żyją za 1300zł/msc :(

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Moja teściowa razem z tym chorym synem ma 1600. Edyta daje jej na siebie i Julie 5 stow. To ma 2100. Za samo mieszkanie płaci 8 stow. Ale ona nie ma auta, na paliwo nie traci, nie ma polsatu cyfrowego, kart do tel nie musi kupować. Także ma to na jedzenie i rachunki za wodę i prąd.

Witam

Dzis w koncu jeden dzien wolnego;-)

Jejka dziewczyny tyle piszecie ze ciezko nadazyc;-)

Piszecie o wieku ja rocznik 84 a on 85;-)

Na szczescie ja problemu z czynszem niemam, M rodzice maja dom i podzielilismy na pol;-) oplaty male, a na czasie caly dom ma byc przepisany na M...
Mamy dzialke obok domu w ktorym mieszkamy, ale gdy niejestesmy zmuszeni placic tyle kasy co niektore z Was to bezsensu brnac w kredyt na 30lat .

reklama
Witam

Dzis w koncu jeden dzien wolnego;-)

Jejka dziewczyny tyle piszecie ze ciezko nadazyc;-)

Piszecie o wieku ja rocznik 84 a on 85;-)

Na szczescie ja problemu z czynszem niemam, M rodzice maja dom i podzielilismy na pol;-) oplaty male, a na czasie caly dom ma byc przepisany na M...
Mamy dzialke obok domu w ktorym mieszkamy, ale gdy niejestesmy zmuszeni placic tyle kasy co niektore z Was to bezsensu brnac w kredyt na 30lat .

Julia tylko pozazdroscic takiej sytuacji :-)
Mi marzy sie kiedys miec dom, a nie mieszkanie...

Do góry