reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

To ja płacę 600zł z czynszem, odstępnym, i wodą - ogrzewanie w czynszu)
Ale to kawalerka jest tylko, że całkiem spora bo 34m

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Ewel-pytałas czy jestem ostra. No ogólnie to nie tylko w łóżku. Jestem ogólnie wredna, głośno mówię co myślę i mam w dupie czy kogoś obrazę. Taki mam charakter. Nieraz mi to w życiu pomogło. Ja potrafię powiedzieć mojej tesciowej, że jest głupia. Ale to musi mnie naprawdę wkurzyc. A że wkurza mnie kilka razy w tygodniu to wiesz :) przecież na początku gdy tu mieszkaliśmy to przychodziła nam kontrolować lodówkę i potrafiła do portfela zajrzeć. Wiesz jakie jazdy były.

To my mamy 54metry i 1800 płacimy za wynajem z rachunkami. Ale wiadomo to Warszawa to drogo jednak jest. Bo na kredyt nie możemy się zdecydować... Jak mamy wziąć to na 15lat Max bo ja kredytu na 3o nie chce he. Więc trzeba trochę odłożyć

Ewel no uwierz mi, że jest. Jak ona swoją córkę i wnuczkę od najgorszych wyzywa. Ma taki charakter, że tylko przeklina. A czemu mój Tomek się wyprowadził? Bo miał tego dosyć.

Hej widzialam ze o mnie pytacie - coz posiedze chwile przy tablecie i usypiam, spie 2 godziny i sie budze, funkcjonuje z pol godziny i znowu ide spac... i tak caly czas. Dlatego malo sie odzywam, ale nadrabiam was w przerwach miedzy spaniem ;-)

No dobrze że sami jesteście. Pewnie ulga na całego. Jeszcze godzina i do domu i wolne. Do szpitala wieczorem jedziemy a potem bede się wylegiwac na kanapie przy grzancu tak lubię ze jej trzeba sie napić póki jeszcze można he

Ale co jak co, to o wnuczkę dba jak nie wiem co! Kupuje jej ubrania, słodkie, jogurty itd. I wyremontowała jej za swoją kasę pokój, kupiła meble itd.

reklama
Lady to faktycznie he. Jaka to ulga być na zwolnieniu i spać kiedy się tylko chce... Ja pamiętam jak jeszcze na zwolnieniu nie byłam i tak właśnie w pracy spać się chciało do domu weszłam o 18 zjadłam i spałam do 22 i zeby umylam i już do rana;)

Do góry