reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Wiecie co mój mi powiedział po seksie? Knurku mój ty kochany, jak ja uwielbiam się z Tobą droczyc. Wtedy tak fajnie się wściekasz. Jesteś wtedy taka ostra i w łóżku dobra :D

reklama
A moj niestety na codzień nie jest mega romantyczny dlatego bardzo sie ciesze na walentynki zawsze okazja by dostac kwiaty:/ nirmalnie nie dostaje bez okazji choć tyle razy mowilam mu ze czasami jedna róża moze zminic zwykły dzien w wyjątkowy dzien i ze było by mi bardzo miło gdyby kiedys przyniósł.... A on " no teraz jak mi powiedziałaś to napewno nie przyniosę w najbliższym czasie bo bedzie to ze nie ode mnie tylko ze po tej rozmowie......" I wyobraźcie sobie ze dwa lata. Nic sie nie odezwałam a po 2 latach jakos powtórzyłam gadkę o kwiatach a on powtórzył ten sam test De javuuu ??? Masakra to jest to czego mi bardzo brakuje w naszym związku ale sa pozytywy tez oczywiscie....
Mój strzela mi rok w rok te same gadki i kwiatka nie widziałam od marca 2009 :D
Nie no sorry chyba na zaręczyny mi kupił różę, a to było w kwietniu 2010 :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Ale ze mnie kłamczucha. Sory ostatni raz dostałam przepiękną różę w szpitalu po urodzeniu Jagody :) czyli niecałe dwa lata.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Mój jak już co wymyśli to typu telefon nowy czy bransoletka albo torebka itp;) mimo że rzadko się zdarza ma dobry gust i lubi doradzać co kupić np z ciuchów co pasuje mi itp nawet siostra moja go czasami pyta;)

Ewel teraz tak, wynajmujemy. Półtora roku temu poszliśmy na pierwszy wynajem, potem gdy zaszłam w ciążę to poszliśmy do moich rodziców, bo tam właściciel nie palił nam i zimno było. A rachunki wolał konkretne i nas oszukiwał na wodzie itp. I doszliśmy i był spory zwrot kasy. Gdy straciłam ciążę to zaczęłam drzec koty z matka i na dwa tygodnie poszliśmy do tesciowej i tu nam obok niej dwa bloki dalej trafiło mieszkanie. Właścicielka trochę walnieta, ale cóż.

reklama
Tu na wsi płacimy grosze, bo jej 2 stowki i do spółdzielni 3 stowki. Tam w mieście płaciłam 550 jemu plus rachunki, woda, prąd i ogrzewanie to był już tysiąc. Natomiast tak w blokach w mieście to se liczą od 4 stow za wynajem plus spółdzielnia do 8 stow za wynajem jeśli większe mieszkanie plus spółdzielnia.

Do góry