reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Mój strzela mi rok w rok te same gadki i kwiatka nie widziałam od marca 2009A moj niestety na codzień nie jest mega romantyczny dlatego bardzo sie ciesze na walentynki zawsze okazja by dostac kwiaty:/ nirmalnie nie dostaje bez okazji choć tyle razy mowilam mu ze czasami jedna róża moze zminic zwykły dzien w wyjątkowy dzien i ze było by mi bardzo miło gdyby kiedys przyniósł.... A on " no teraz jak mi powiedziałaś to napewno nie przyniosę w najbliższym czasie bo bedzie to ze nie ode mnie tylko ze po tej rozmowie......" I wyobraźcie sobie ze dwa lata. Nic sie nie odezwałam a po 2 latach jakos powtórzyłam gadkę o kwiatach a on powtórzył ten sam test De javuuu ??? Masakra to jest to czego mi bardzo brakuje w naszym związku ale sa pozytywy tez oczywiscie....
Nie no sorry chyba na zaręczyny mi kupił różę, a to było w kwietniu 2010
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Ale ze mnie kłamczucha. Sory ostatni raz dostałam przepiękną różę w szpitalu po urodzeniu Jagody czyli niecałe dwa lata.
Lilolo
Właśnir Lady,
Hop hop odezwij się do nas
Pewnie objawy pierwszego trymestru zaczęły dokuczać
Hop hop odezwij się do nas
Pewnie objawy pierwszego trymestru zaczęły dokuczać
Ewel teraz tak, wynajmujemy. Półtora roku temu poszliśmy na pierwszy wynajem, potem gdy zaszłam w ciążę to poszliśmy do moich rodziców, bo tam właściciel nie palił nam i zimno było. A rachunki wolał konkretne i nas oszukiwał na wodzie itp. I doszliśmy i był spory zwrot kasy. Gdy straciłam ciążę to zaczęłam drzec koty z matka i na dwa tygodnie poszliśmy do tesciowej i tu nam obok niej dwa bloki dalej trafiło mieszkanie. Właścicielka trochę walnieta, ale cóż.
reklama
Tu na wsi płacimy grosze, bo jej 2 stowki i do spółdzielni 3 stowki. Tam w mieście płaciłam 550 jemu plus rachunki, woda, prąd i ogrzewanie to był już tysiąc. Natomiast tak w blokach w mieście to se liczą od 4 stow za wynajem plus spółdzielnia do 8 stow za wynajem jeśli większe mieszkanie plus spółdzielnia.