reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

My też jakoś szczególnie walentynek nie obchodzimy tylko jakieś drobiazgi na pewno karta bo zawsze sobie dajemy z czymś od nas samych w środku i czekoladki czy coś ;)
Mamy się kochać w końcu cały rok a nie jeden dzień :)
Pkati współczuję ;/ mnie też to dzisiaj czeka bo na weekend jedziemy do rodziny M na urodziny jego chrzesniaka :) do Stalowej Woli :)

reklama
No tak ja tez zazwyczaj jakis drobny upominek czy kolacja razem ale teraz chciałam cos bardziej wyjątkowego bo to okrągła dyszka chciałam zeby było cos co by sie zapamiętało kiedys byłam młodsza bardziej kreatywna a teraz pustka w głowie na maxa nawet z prezentem na ur zawaliłam ale to zawsze problem bo moj ma ur 25 grudnia przerąbane..

Anulka88k a co dla chrześniaka kupujecie w jakim jest wieku ? Mojej siostry synuś ma tez niedługo 4 latka i tez niewiem co kupic ja i moj jestesmy chrzestnymi

A moj niestety na codzień nie jest mega romantyczny dlatego bardzo sie ciesze na walentynki zawsze okazja by dostac kwiaty:/ nirmalnie nie dostaje bez okazji choć tyle razy mowilam mu ze czasami jedna róża moze zminic zwykły dzien w wyjątkowy dzien i ze było by mi bardzo miło gdyby kiedys przyniósł.... A on " no teraz jak mi powiedziałaś to napewno nie przyniosę w najbliższym czasie bo bedzie to ze nie ode mnie tylko ze po tej rozmowie......" I wyobraźcie sobie ze dwa lata. Nic sie nie odezwałam a po 2 latach jakos powtórzyłam gadkę o kwiatach a on powtórzył ten sam test De javuuu ??? Masakra to jest to czego mi bardzo brakuje w naszym związku ale sa pozytywy tez oczywiscie....

A ja kwiatków nie lubię i zawsze mówię żeby mi nie kupował wolę kolczyki czy czekoladę;) Ale nie liczę na prezenty bo on jest wyjątkowy i czasami jedno jego zdanie jest lepsze od bukietu;))))

Jeśli chodzi o mojego to jest bardzo romantyczny :) często kupuje mi czekolady czy kwiatka :) ale potrafi też mnie tak mocno wkurzyc, że mam ochotę go spakować.

reklama
Do góry