reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Milka daj znać jak testowanie :-)
Ten żel wygląda sensownie, jedyna wada - troszkę drogi. Ale chyba się skuszę. Chyba że Inofolic też wpływa na śluz

W sumie u mnie temp znowu w górę, więc sama nie wiem co mam robić, bo idę na sylwestra do koleżanki i miałyśmy pić... ale w takiej sytuacji to nie wiem, a test i tak mi nie wyjdzie bo za wcześnie

Yesenia - w takim razie niech ci szybko czas w pracy minie :) Udanej zabawy sylwestrowej a w nowym roku upragnionych dwóch kreseczek !!!

reklama
Hello :)
My już w Wawie. Dzisiaj będziemy w domu z naszą córeczką, tak jak w zeszłym roku. Zaraz się zbieram na sylwestrowe zakupy ;)

Milka, trzymam kciuki za testowanie!
Majdaczko, moja kolejna @ powinna się NIE pojawić 23.01.

No dziewczyny negat...cóż tu więcej mówić ;)

Będę się upijać przed tv, a ten rok niech już się naprawdę skończy :)

Milka! Ale to wcześnie jeszcze. Może w niedzielę będą 2 piękne różowe kreseczki :) i będziesz mieć słodkiego, wrześniowego bobasa :) tego Ci życzę i trzymam kciuki mocno!

AnnieTess, najwazniejsze ze dzieki tym rozpoczetym staraniom dowiedzialam sie o wynikach tarczycowych i ze juz ja lecze :) a bobas niech przyjdzie wtedy kiedy bedzie dla niego najbezpieczniej :) wiec sie nie zalamie jesli w niedziele znowu nic a @ przyjdzie, ale masz racje jeszcze wszystko sie moze zdarzyc ;)

Dziewczyny kochane chciałam wam złożyć życzenia noworoczne: zdrówka, szczęścia, radości, spełnienia tych naszych małych marzeń. By w nowym roku spotkały nas same dobre chwile, by wszystko co złe zostało w tyle. Wiele życzę wam też radości, uśmiech na naszych twarzach niech ciągle gości. A waszym rodzinom zdrówka wiele, sił i chęci zrozumiena :tak:
Szczęśliwego Nowego Roku!!

Załączniki

• 1420026369195.jpg
    1420026369195.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 48
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia, bo to najważniejsze, spełnienia marzeń, szczególnie tych o II kreseczkach i żeby ten nowy rok był dużo lepszy, niż ten co odchodzi...
Szczęśliwego Nowego 2015 Roku...

kotek87
witaj i powodzenia. Gdzie Cie wpisać? Jeżeli do listy staraczek, to podaj termin spodziewanej @.

reklama
Kobietki wszystkiego co najlepsze w 2015 roku.A w szczegolnosci upragnionych II kreseczek na testach.A zafasolkowanym zycze spokojnych 9 miesiecy i bezproblemowych rozwiazan o czasie :tak:

Do góry