reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Nie to ja zawsze chciałam ale były priorytety inne.. Jakoś . uznałam że bliżej 30 tki tak chce. 27-28lat i mi w głowie jedno póki co. Jedno mi wystarczy zebym była szczęśliwa moze dziecko rodzeństwo będzie chciało ale będzie miało dużo ciotecznego rodzeństwa w podobnym wieku więc tak do końca samo nie będzie;) ale czas może zmienić moje zdanie he że chce 2

reklama
W dużym mieście jak Warszawa my nie damy rady sami z dwójką... Nie mając pomocy od nikogo.. Bo ani moi ani męża rodzice nie są na miejscy w razie chorób to by trzeba było 150 km min jechac do moich rodziców i dziecko zostawić a tego nie chce ;))) zresztą w. Warszawie na samych dojazeach do pracy ile schodzi... Mój mąż do pracy jedzie 1h 20min....

Ja bardzo chce troje :)

Mój Ł sam nie wie. On pochodzi z dużej rodziny i z jednej strony mówi, że też by chciał trójkę, ale równie często powtarza, że dwójka starczy no chyba, że drugie szczęście też będzie dziewczynką. Wtedy ponoć trzeciego będzie robił syna ;):)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

Ewel, my sami jesteśmy w Wawie ;) nie strasz, hehehe :)
Ja zawsze chciałam dużą rodzinę ale myślę,że na dwójce się zatrzymamy... chyba, że trzecie sobie "pykniemy" za parę lat ;)

U mnie jest dwa lata różnicy. Ja z 88 a mój M 86 :) kamilove ja urodziłam synka jak miałam 20 lat, teraz staram się o 2 a jak będzie mnie stać to po 32 urodzinach myślę o 3 :)

Ja pochodzę ze wsi. Agroturystyka tam pełną para, piękne duże słynne na cała wlkp jezioro. Dwa sklepy, z czego jeden wyposażony jak market. Do miasta blisko, bo 10 km. Teraz mieszkam w rodzinnej wsi Tomka. Blisko Poznania, tu jest porażka! Dwa sklepy, bieda w nich konkretna, muszę do miasta jeździć po zakupy. A pod sklepami menele z piwem :(

reklama
Ja pochodzę ze wsi. Agroturystyka tam pełną para, piękne duże słynne na cała wlkp jezioro. Dwa sklepy, z czego jeden wyposażony jak market. Do miasta blisko, bo 10 km. Teraz mieszkam w rodzinnej wsi Tomka. Blisko Poznania, tu jest porażka! Dwa sklepy, bieda w nich konkretna, muszę do miasta jeździć po zakupy. A pod sklepami menele z piwem :(

Lux to nieciekawie:-) A jak Malutka?

Do góry