reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie ;-) nie pisałam, bo miałam strasznie zwariowany dzień, staranie przez ostatnie 2 dni były pełną parą a dziś juz czuje, że moje dni płodne dobiegają końca. Ciekawe czy sobie trafiliśmy. Mam ogromną nadzieje, że tak...

teraz wielkie oczekiwanie, mój cały czas mnie dziś w nocy przykrywał bo twierdził "musisz się grzać może w brzuszku własnie coś się teraz dzieje " słodkie to było :-)

No a ja mówię do mojego ze spać mi się chce a on no może już plemnik dotarł he. Wczoraj wieczorem i nam się udało i były Przytulanki;)

Robiłam test owu i negatyw... A dziś 14dc więc skoro zrobiłam go we wtorek o 11 i był pozytyw tzn ze owu zajdzie w ciągu 24-48h czyli jak by wlasnie między 12 a 14dc i by sie zgadzało....;) no nic tak bym chciała już mieć te wszystkie objawy ciążowe ;)

Jaka ja jestem wściekła! Tomek już jakiś czas temu pisał wniosek o urlop na 10 i 11 luty, żeby zrobić przegląd. A kierownik mu dziś mówi, że raczej mu nie da urlopu. Mówię, no tak, jak kierownik potrzebuje Tomka w Święto to Tomek jedzie a jak ma dać urlop to problem! Ma to załatwić, inaczej ja tam się przejade.

Lux no wiem jak takie sytuacje wkurzaja....;)) u nasz czasami bywało podobnie mój mówi ze nie dostał wolnego bo np nie miał go kto zastąpić buuuu

reklama
Do góry