reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam!

Może ktoś mnie walnie w łeb i przestaną mnie dręczyć złe myśli... Obawiam się że znów się nie udało. Jestem tydzień przed @ . Objawów zero , tylko mega zmęczenie i senność ale to pewnie z tarczycy. Boję się jaki tam mam teraz wynik...

Miłego dnia

Kochana nie ma co miec zlych mysli :) moze tak jak dziewczyny mowia sie udalo a ty niepotrzebnie sie stresujesz:)

Kochane a powiedzcie mi jak mam dzien owulacji dzisiaj bo tak mi gin wyznaczyla kochalismy sie juz rano przed wyjsciem D do pracy i co kochac sie wieczorem jeszcze raz? I co z kolejnymi dniami pare dni codziennie czy jak radzicie?

reklama
Kochana nie ma co miec zlych mysli :) moze tak jak dziewczyny mowia sie udalo a ty niepotrzebnie sie stresujesz:)

Kochane a powiedzcie mi jak mam dzien owulacji dzisiaj bo tak mi gin wyznaczyla kochalismy sie juz rano przed wyjsciem D do pracy i co kochac sie wieczorem jeszcze raz? I co z kolejnymi dniami pare dni codziennie czy jak radzicie?

Dzien Dobry:-)

Sa rozne szkoly. Jedni lekarze mowia, co dwa dni a inni, ze w okresie okoloowulacyjnym ile sie da. I badz tu czlowieku madry:-)?
Ewel, jak malutka?

Ysenia-za wczesnie na martwienie sie :-)

Dzień dobry

Karla mi lekarz odradzal za częste przytulanko ,mówił ze co drugi dzień bedzie najlepiej ,przytulajac sie codziennie plemnik nie ma czasu dojrzeć na tyle aby byl zdolny do zapłodnienia ...takze odradzam dosc częste przytulanko ;-)

Ewelina działania były ;) dzisiaj ovufriend wyznaczył mi owulacje na 13 dc. Dzisiaj 16 dc, szyjka zamknięta wysoko i pełno mlecznego śluzu :) oczy to był dobry znak :)
Ja też myślę że ci drugi dzień ewentualnie jak najdzie was ochota to częściej ;)

Dokładnie co drugi dzień chyba wystarczy... Skoro plemniki nawet do 5dni mogą przetrwać he na pewno do 72h są zdolne do zapłodnienia;))

Zofia mała lepiej ropnie same sie wchłaniaja za pomocą antybiotyku ale jest mocny i lekarze mówią ze mała może mieć nie dosluch.... Dziękuję ze pytasz

Dokładnie co drugi dzień chyba wystarczy... Skoro plemniki nawet do 5dni mogą przetrwać he na pewno do 72h są zdolne do zapłodnienia;))

Zofia mała lepiej ropnie same sie wchłaniaja za pomocą antybiotyku ale jest mocny i lekarze mówią ze mała może mieć nie dosluch.... Dziękuję ze pytasz

Moze ale nie musi. Badzmy dobrej mysli.

Tak dokładnie powiedzieli że jest to silny antybiotyk i istnieje ryzyko takie więc liczymy ze będzie dobrze. Ważne ze ma się lepiej....;)
A Ty jakie plany Zofia na dziś? Nie długo Twoja @ może nie przyjdzie ;)

Tak dokładnie powiedzieli że jest to silny antybiotyk i istnieje ryzyko takie więc liczymy ze będzie dobrze. Ważne ze ma się lepiej....;)
A Ty jakie plany Zofia na dziś? Nie długo Twoja @ może nie przyjdzie ;)

Oj przyjdzie .we wtorek robilam bete-0.1 a dzis w nocy czulam lekki bol miesiaczkowy, wiec nawet sie nie ludze...

U mnie dzisiaj dzien sprzatania. Nie znosze tego!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry