reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Jaka ja jestem wściekła! Tomek już jakiś czas temu pisał wniosek o urlop na 10 i 11 luty, żeby zrobić przegląd. A kierownik mu dziś mówi, że raczej mu nie da urlopu. Mówię, no tak, jak kierownik potrzebuje Tomka w Święto to Tomek jedzie a jak ma dać urlop to problem! Ma to załatwić, inaczej ja tam się przejade.

Lux ale to niesprawiedliwe. Nie fair.

Dziewczyny IDE PO WYNKI-CA125, ESTRADIOLU I FSH.

reklama
Ale nasi pracodawcy zazwyczaj łaskę robią... Nie są ludzcy ...rzadko się zdarza ze rozumieją... Kurczę już było lepiej i znowu mnie rozłożyć chce buuu

Hej Kochane :) w nocy było bzyku :D idę robić spaghetti, bo jadę do pracy na 12-ta już. Wczoraj gdy na forum napisałam dobranoc, to młoda zaczęła mi wymiotówać. Jazda niezłą z nią była :-/ przez tą astmę to wszystko.
Biedna:( a juz sie lepiej czuje?
Robiłam test owu i negatyw... A dziś 14dc więc skoro zrobiłam go we wtorek o 11 i był pozytyw tzn ze owu zajdzie w ciągu 24-48h czyli jak by wlasnie między 12 a 14dc i by sie zgadzało....;) no nic tak bym chciała już mieć te wszystkie objawy ciążowe ;)
Ja tez bym chciala zniose nawet najgorsze poranne mdlosci:)
Jaka ja jestem wściekła! Tomek już jakiś czas temu pisał wniosek o urlop na 10 i 11 luty, żeby zrobić przegląd. A kierownik mu dziś mówi, że raczej mu nie da urlopu. Mówię, no tak, jak kierownik potrzebuje Tomka w Święto to Tomek jedzie a jak ma dać urlop to problem! Ma to załatwić, inaczej ja tam się przejade.
Wspolczuje... tez mam do dupy dowiaduje sie czesto z dnia na dzien czy wolne czy praca. A czasem co chwile cos sie zmienia i potem ja musze non stop wszystkie swoje plany przekladac:/

Ja wlasnie wrocilam ze sklepu wzielam piesela na spacerek :) w poznaniu zimno ale super slonko swieci

Karla-no u lekarza Lidka z nią była i już lepiej. Dostała nowe leki. Ale co mi strachu napędzila to... A co do wolnego to ma to Tomek załatwić, nie interesuje mnie jak to zrobi. Inaczej chorobowe weźmie i już. Zofia czekamy na wyniki. Ewel-a kupiłas amol? On naprawdę Ci pomoże.

I przez to, że wcześniej jadę do pracy to musiałam szybciej obiad zrobić i posprzątać. Nie lubię w biegu nic robić. Dobrze, że Lidka rano zadzwoniła a nie np teraz, że mam być już na 12-ta. Idę niedługo jeść spaghetti i wio :)

reklama
Do góry