reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Wow a w ciąży go można bo on na alkoholu mo doktorka w ciąży nie pozwoliła jak miałam zapalenie ucha i chciałam rozgrzać amolem

reklama
Pisze na opakowaniu, że nie można w ciąży. Ale ja tam na skronie go brałam. Gdy głowa bolała. Pić go nie pilam, bo wtedy by mógł zaszkodzić dziecku.

Jestem.
Badanie robione w 25 dc-FSH-9.5 u/L(1.5-9.1), w 4 dc bylo 18.07 mIU/ml (4 - 13)
LH -25 dc- 4.4 u/L (0.5-16.9), w 4 dc bylo 7,3 mIU/ml (2,39 mIU/ml- 6,60 mIU/ml)
Estradiol-25 dc-306 pmol/L (205-786), w 4 dc bylo 17,7 pg/ml (12,5 – 166 )

Dzieki Bogu CA125-11 (bylo 50)

Dzień dobry :)

Zofia,

Kciuki za wyniki :)

Ewel,

Fajnie,, że z kruszynką lepiej.

Annie,

Moja młoda przedwczoraj widziała śnieg. I dużego bałwana. Ale nie chciała go dotknąć ni nić ;) jak sobie rękawiczki pobrudziła to krzyczała - mami tiuu!! I wycieraj jej rękawiczkę :D

Miłego dnia :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Do góry