reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam nowe staraczki i...powodzenia :tak:

bluecaat podaj termin spodziewanej @. Dziękuje.

luska22 czy termin następnej u Ciebie to 19.01?

PannaMyszka a Ciebie wpisuje do poczekalni, witaj.

skaba1 przykro mi, ze @ przylazła, tule Cie mocno.

Jak to dobrze, ze już po Świętach...

reklama
Niektore moze mnie kojarza z innego watku o staraniach . Na troche zniknelam. Ale wracam zatesknilam za forum. My staramy sie juz poltora roku to juz nasze drugie podejscie do staran pierwsze zakonczylismy bo dostawalam na glowe. Co chwile test ciazowy i stres klotnie itp:( teraz walczymy ale juz tak nie wkrecam siebie samej. Fakt trwa to juz troche i boje sie ze nie wyjdzie ale nie trace nadzieji. 17 grudnia mialam hsg robione, wylam z bolu ale okazalo sie ze kanaliki drozne z jednej strony radosc z jednej smutek. Radosc bo wszystko dobrze a smutek bo mialam nadzieje ze cos bylo zapchane i teraz juz raz dwa nam sie uda. Niestety:( wiec walczymy dalej :( ja mam 24 lata maz 28 jestesmy 3 i pol roku po slubie.

Karla wlsnie pamietam nik i avatarek ale nie wiedzialam czy to Ty :) kochana uda sie :) super ze do nas wrocilas

reklama
I ja się witam poświątecznie. Jesteśmy nadal u teściów. Hania jest rozpieszczana do granic możliwości i już się boję co będzie po powrocie do domu ;)

Niestety dziś dostałam @ :( szybciej niż powinnam. Czyli to już drugi miesiąc starań bez pozytywnego rezultatu :( A w dniach potencjalnych dni płodnych w styczniu mój M. będzie w Zurychu na delegacji :/ Więc jestem trochę smutna...

Do góry