reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No ja mam nadzieje ze ten rok bedzie NASZ:)

No BA!! Inaczej być nie może!:-)

Annie Tess przytulam mocno!

majdaczku @ jednak zdecydowała się przyjść w pełnej okazałości, a zatem można przyjąć, że kolejny termin @ to 25.01.
Już się martwiłam, że będziemy musieli czekać dłużej na unormowanie się sytuacji - czasem mi tak organizm fiksuje.

reklama
I ja się witam poświątecznie. Jesteśmy nadal u teściów. Hania jest rozpieszczana do granic możliwości i już się boję co będzie po powrocie do domu ;)

Niestety dziś dostałam @ :( szybciej niż powinnam. Czyli to już drugi miesiąc starań bez pozytywnego rezultatu :( A w dniach potencjalnych dni płodnych w styczniu mój M. będzie w Zurychu na delegacji :/ Więc jestem trochę smutna...
Przytulam mocno :** może jednak jest wam lutowy wodniczek pisany ;););)

Witam nowe mamusie !:) super, że jest nas już tyle :tak:

Hejo!!
Witam Nowe koleżanki:) Ja kto ładnie jak nas tak przybywa:)

No już po świętach. Jakoś udało mi się przeżyć Wigilię u teściów. Nawet przełamałam się i już mogę mamusiować i tatusiować księcia rodzicom..:) było ciężko ale jakoś poszło..
Niestety choroba sięzaostrzyła więc trochę byłam wycięta ze świętowania..:(

No i wgl masakra jakaś.. 10.12 zaczeła się małpa.. potem były te krawienia a teraz znowu czuję się jak na @..

Ostatnia edycja:
Część dziewczyny! Śnieżek przyprószyły, słoneczko świeci - zapowiada się przyjemny dzień:-) Miłej niedzieli!

enej zdrówka!

Ostatnia edycja:
Ja mam termin @ miedzy 11-13stycznia nigdy nie mam regularnych ale jakos w tych dniach powinna sie pojawic. Mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie. Jestem po hsg i lekarka powiedziala ze teraz mamy wieksze szanse po zabiegu:)

Kochana wiem co czujesz bo ja drugiego Maluszka tez juz bardzo dlugo wyczekuje :tak: ale w koncu chyba ktos nam wynagrodzi ta nasza cierpliwosc :tak:

Karla - kciuki by @ nie przyszła!

Enej - zdrówka dla Ciebie :*

Aleee zimno :D brrr...
Śniegu troszkę spadło i w końcu zima jest, zimą a nie wiosną :p
@ mi się skończyła hihi i zaraz mam nadzieję na zaczęcie działań bojowych. I oby w tym cyklu nam się udało bo jak Ł wróci do pracy to znów ze staraniami będzie m a s a k r a! :(

No i wczoraj Ł pogodził się z rodziną po 5latach i poraz pierwszy widzieli oni naszą małą :) cieszę się, że powoli się układa.
Buziaki dziewczyny :*

reklama
Cześć dziewczyny.

karla21
witaj i życzę powodzenia. Wpisuje Cie na listę staraczek z terminem spodziewanej @ 11-13.01.

AnnieTess przykro mi. Tule Cie mocno. Trzymaj się. Podaj termin następnej spodziewanej @.

skaba1 wpisuje Ci termin 25.01. Fajnie, ze walczycie dalej.

A u mnie dalej do d...y. Ostatnio nie mogę dogadać się z moim, a dzisiaj to już w ogóle wszystko się posypało. Zastanawiam się czy to wszystko ma jeszcze jakiś sens :-( Może Ja już moje szczęście wykorzystałam i teraz już będzie tylko źle? Czasem już nie wyrabiam... Nie wiem co Ja takiego złego komuś zrobiłam, że tak życie daje mi popalić? :no: Mam dość...

Do góry