reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Milka, pewnie że nie ma jak u siebie:)
Skaba dziękuję. Wiem, że tu smęcę, ale przyznaję się bez bicia, że czasem jedno dobre słowo od kogoś z forum może dużo pomóc. I pamiętaj, że dopóki @ nie przyjdzie ciągle jest szansa - objawy @ i ciąży są bardzo podobne :)

reklama
No dziewczyny to jest normalne, nie ma co ukrywać, ze niby sie wie ze moze nie wyjsć, niby sie pilnuje człowiek zeby sie nie nakręcać a i tak zawsze jest ta łezka rozczarowania jak przychodzi @... Także dużo siły kobietki i oby do Nowego Roku :)

Milka, pewnie że nie ma jak u siebie:)
Skaba dziękuję. Wiem, że tu smęcę, ale przyznaję się bez bicia, że czasem jedno dobre słowo od kogoś z forum może dużo pomóc. I pamiętaj, że dopóki @ nie przyjdzie ciągle jest szansa - objawy @ i ciąży są bardzo podobne :)

Lady Agnes a gdzie masz "smęcić" (ja bym to nazwała - mówieniem tego, co się naprawdę czuje) jak nie tu?:-) to jest właśnie siła tego forum. Przed najbliższymi to często jeszcze trzeba miną nadrabiać i fason trzymać, a tutaj wystarczy powiedzieć pół słowa i znajdą się osoby, które wiedzą co czujesz. I człowiekowi trochę lżej i raźniej. Nie raz to dobre słowo, o którym piszesz, wyciągnęło mnie z mega doła:-)

@ nadal się nie rozkręciła, ale zrobiłam dzisiaj test i wynik nie pozostawił złudzeń, a zatem drugi cykl za nami
majdaczku wpisz mnie do poczekalni - chyba będzie mała przerwa

Witam dziewczyny juz po świętach;) tak szybko minęły. Teraz sylwester i juz rok starsza :)
Milka dla mnie rok 2014 był mega słaby. Zaczął się okropnie a potem coraz gorzej. Końcówka nie była już taka zła ale chciałabym żeby się szybko skończył i może następny będzie lepszy.

Trzymam kciuki za nastepne staranki dziewczyny :) a na ppcieszenie Opowiem wam historie szwagierki mojej siostry. Przez 10 lat się starali o dziecko, po 3 poronieniach zaczęła robić badania. Próbowali różnych metod leczenia bo jej organizm jakby był uczulony ba komórki jej męża i poprostu wszystko odrzucał. Ze dwa lata temu opuścili. Pogodzili się z tym , mają dom pełen zwierząt i jak to lekarz powiedział stał się cud. P jest w ciąży i w marcu ma rodzic. To są niesamowite historie ;)
Miłego dnia wam życzę ;)

Anulka88 takie historie podnosza na duchu i daja wiare ze kazda z nas doczeka sie swojego skarbu alr domyslam sie jak ta biedna dziewczyna musiala sie czuc przez tyle lat staran :( ale wazne ze doczekala swojego malutkiego Cudu :tak:

Skaba kurcze strasznie mi przykro ze test wyszedl negatywny :( mam nadzieje ze szybko ujrzysz dwie piekne kreseczki :tak:

Czesc dziewczyny ja wkraczam w nowy rok z nadzieja ze ujrze te dwie kreski w koncu po pol roku staran zycze wam zebyscie tez ujrzaly te dwd grube tlusciutkie rozowe kreski na tescie juz nie dlugo:)

Hej :) mogłabym dołączyć? Mam na imie Karolina, mam 25 lat i 7 miesięczną córeczkę :)

Luska22, czemu nie zrobisz testu? Bo nie masz @, ja bym zrobiła test :)

Malpa pojawila sie w wigilie dzis zaczynam od nowa staranka bo okres mi sie skonczyl wczoraj nastepny 19 stycznia mam miec

reklama
Do góry