reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Milka, pewnie że nie ma jak u siebie:)
Skaba dziękuję. Wiem, że tu smęcę, ale przyznaję się bez bicia, że czasem jedno dobre słowo od kogoś z forum może dużo pomóc. I pamiętaj, że dopóki @ nie przyjdzie ciągle jest szansa - objawy @ i ciąży są bardzo podobne :)

reklama
No dziewczyny to jest normalne, nie ma co ukrywać, ze niby sie wie ze moze nie wyjsć, niby sie pilnuje człowiek zeby sie nie nakręcać a i tak zawsze jest ta łezka rozczarowania jak przychodzi @... Także dużo siły kobietki i oby do Nowego Roku :)

Milka, pewnie że nie ma jak u siebie:)
Skaba dziękuję. Wiem, że tu smęcę, ale przyznaję się bez bicia, że czasem jedno dobre słowo od kogoś z forum może dużo pomóc. I pamiętaj, że dopóki @ nie przyjdzie ciągle jest szansa - objawy @ i ciąży są bardzo podobne :)

Lady Agnes a gdzie masz "smęcić" (ja bym to nazwała - mówieniem tego, co się naprawdę czuje) jak nie tu?:-) to jest właśnie siła tego forum. Przed najbliższymi to często jeszcze trzeba miną nadrabiać i fason trzymać, a tutaj wystarczy powiedzieć pół słowa i znajdą się osoby, które wiedzą co czujesz. I człowiekowi trochę lżej i raźniej. Nie raz to dobre słowo, o którym piszesz, wyciągnęło mnie z mega doła:-)

@ nadal się nie rozkręciła, ale zrobiłam dzisiaj test i wynik nie pozostawił złudzeń, a zatem drugi cykl za nami
majdaczku wpisz mnie do poczekalni - chyba będzie mała przerwa

Witam dziewczyny juz po świętach;) tak szybko minęły. Teraz sylwester i juz rok starsza :)
Milka dla mnie rok 2014 był mega słaby. Zaczął się okropnie a potem coraz gorzej. Końcówka nie była już taka zła ale chciałabym żeby się szybko skończył i może następny będzie lepszy.

Trzymam kciuki za nastepne staranki dziewczyny :) a na ppcieszenie Opowiem wam historie szwagierki mojej siostry. Przez 10 lat się starali o dziecko, po 3 poronieniach zaczęła robić badania. Próbowali różnych metod leczenia bo jej organizm jakby był uczulony ba komórki jej męża i poprostu wszystko odrzucał. Ze dwa lata temu opuścili. Pogodzili się z tym , mają dom pełen zwierząt i jak to lekarz powiedział stał się cud. P jest w ciąży i w marcu ma rodzic. To są niesamowite historie ;)
Miłego dnia wam życzę ;)

Anulka88 takie historie podnosza na duchu i daja wiare ze kazda z nas doczeka sie swojego skarbu alr domyslam sie jak ta biedna dziewczyna musiala sie czuc przez tyle lat staran :( ale wazne ze doczekala swojego malutkiego Cudu :tak:

Skaba kurcze strasznie mi przykro ze test wyszedl negatywny :( mam nadzieje ze szybko ujrzysz dwie piekne kreseczki :tak:

Czesc dziewczyny ja wkraczam w nowy rok z nadzieja ze ujrze te dwie kreski w koncu po pol roku staran zycze wam zebyscie tez ujrzaly te dwd grube tlusciutkie rozowe kreski na tescie juz nie dlugo:)

Hej :) mogłabym dołączyć? Mam na imie Karolina, mam 25 lat i 7 miesięczną córeczkę :)

Luska22, czemu nie zrobisz testu? Bo nie masz @, ja bym zrobiła test :)

Malpa pojawila sie w wigilie dzis zaczynam od nowa staranka bo okres mi sie skonczyl wczoraj nastepny 19 stycznia mam miec

reklama
Do góry