reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove masz rację... To myślałam że tylko ja zwariowalam dziś.... Rano płakałam fakt... No nic kochany jest ze dał radę jeszcze do pracy się spóźnił przez to....Ja pierwsza wojnę dziś zrobiłam o to bo nigdy nie było takich sytuacji.

Lux i Anulka i Kamilove dziękuję za wsparcie ;)wiecie co faktycznie tu duża rolę odgrywa facet...

reklama
A co do testu to mi się nigdy nie zdarzyło by oklamal, a w zimę zwykle robilam zaraz po wejściu do domu bo ja to jak przecież nie zrobiłabym odrazu to chora bym była [emoji43] [emoji43] [emoji43]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Ja nie mam zbytnio dużego doświadczenia w testach ovu. I czy ta temp mogła wpłynąć hmm ale teraz jakoś powinnaś mieć dni płodne ? Robiłaś dzisiaj?
Ja zrobiłam w 11 dc wieczorem i dwie mocne krechy. Jakoś wcześnie ale może taki ten cykl ;)
Dzisiaj 15 dc i susza a test ovu negatywny.
Ewel raz się zdarzyć może wiadomo ze to są emocje i bardzo byśmy juz chciały itd. Dobrze ze stanął na wysokości zadania :)

Stanął na wysokości zadania;)ale skomentował że widzisz udało się bez problemu Ale co z tego wyjdzie to zobaczymy ;)) ja ten test miałam bardzo zimny... Bo długo byłam na zew.
Robiłam go od 10dc i był negatywny w ndz w pn też wieczorem a wczoraj o 11 jak zrobiłam dwie kreski ciemne. Wczoraj mój 12 dc miałam ale wieczorem powtórzyłam i negatyw. Dziś jeszcze nie robiłam zrobię jak wrócę do domu.. Dziś 13dc jutro mi wypada niby owu bo 14dc ale przecież mogłam mieć wczoraj czyli w 12dc

Czesc kochane ,melduje ze żyje ,nie mam czasu zaglądać ale myślami jestem z wami ....gratuluje tym co zaciazyly ,nie potrafięwwymienić wszystkich bo byl wysyp II kreseczek co mnie bardzo cieszy :-) oby w lutym bylo podobnie ,u mnie staranka tez zaczęliśmy takze wszystko jest tak jak byc powinno ....Buziaki

Do mnie wczoraj doszły testy, ale zacznę je robić od dziś (8dc). Wczoraj było przytulanko:-)
Mam nadzieje że w tym miesiącu coś wyjdzie bo już nie mogę się doczekać.
Jeżeli nic z tego to pójdę porobić jakieś badania.

Powodzenia dla wszystkich starających się i gratulacje dla zakropkowanych :-)

Wszystkie zaraz zaczynają te testy a ja chcę czekać i juz mnie korci by lecieć i robić :D

Nie no ale wytrzymam się chociaż do poniedziałku jak co przytulanki było i przedwczoraj i wczoraj ;);) mogę owulowac [emoji14]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry