reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove u mnie ta sama sytuacja :) Owu w 7dc chociaż ZAWSZE mam w 14dc. Poczułam mega ból jajnika, śluz płodny jak nigdy wcześniej i zanikająca kreska na teście LH. Przytulanko było więc teraz pozostaje czekać.

Heh obiecanki ;D dzisiaj pracuje do pozna wiec jak na niego poczekam to może co nieco ;D
Zaraz mu coś napisze "fajnego" ;D

Ja dzisiaj pisze prace dalej bo mam 1.5 strony a do piątku ma mieć 30 to może sobie przerwę zrobi hehe
Synek u dziadka chata wolna trzeba korzystać ;)

Ja wczoraj pierwszy raz dałam się stresowi...i mój też... Po pracy byliśmy bez sil .... Jeszcze mnie chce wziąć przeziębienie. Pierwszy raz od 7 lat no tyle jesteśmy razem mój mąż nie skończył....;( pow ze musi sie przespać i w nocy mnie obudzi Ale spaliśmy he rano ja go obudziłam i była awantura z mojej str .. Nie potrzebna bo naciskalam strasznie ze dziś musi być bo wcz rano miałam test owu pozytywny a wieczorem nie .... ;) biedak nie miał wyjścia i sie udało. Ale nigdy więcej nie będę parla....Ale ja głupek jestem

reklama
Do góry