reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel-jesteśmy tylko ludźmi. Zmęczenie czasami wygrywa. Nie ma co się spinac :) mój wczoraj padł i go nawet nie próbowałam zmuszać. Zobaczę co dziś będzie :)

reklama
A ja właśnie się darlam na cały dom ze jest świnia bo wie jak dla mnie to ważne...;) no wiem że okropna jestem.... Głupio mi aż przed nim;( no nic udało sie ale czy coś z tego będzie przy takim spieciu to nie wiem...

Też się zastanawiam czy ten test owu nie kłamał rano bo ja go miałam w torbie a zimno na zew jest i był zimny... Ledwo weszłam do domu i go chciałam robić... A pisze ze temp od 15st przechowywania i robienia

Anulka no nie wiadomo... A bym chciała zajrzeć i zobaczyć czy cos się dzieje śmieszne ze na usg nawet się nie da zobaczyć he czy plemniki docierają czy nie

Hej dziewczyny :)
Ja dzisiaj wstałam żeby zmierzyć temp i położyłam się " na 5 minutek" i zaspalam na praktyki :)
Dzisiaj mam skok temperatury i pozostaje mi tylko czekać do lutego :)
No to i ja zaciskam kciuki :) oby cykl był owocny [emoji106]
Kamilove u mnie ta sama sytuacja :) Owu w 7dc chociaż ZAWSZE mam w 14dc. Poczułam mega ból jajnika, śluz płodny jak nigdy wcześniej i zanikająca kreska na teście LH. Przytulanko było więc teraz pozostaje czekać.
Kciuki :)
Ja wczoraj pierwszy raz dałam się stresowi...i mój też... Po pracy byliśmy bez sil .... Jeszcze mnie chce wziąć przeziębienie. Pierwszy raz od 7 lat no tyle jesteśmy razem mój mąż nie skończył....;( pow ze musi sie przespać i w nocy mnie obudzi Ale spaliśmy he rano ja go obudziłam i była awantura z mojej str .. Nie potrzebna bo naciskalam strasznie ze dziś musi być bo wcz rano miałam test owu pozytywny a wieczorem nie .... ;) biedak nie miał wyjścia i sie udało. Ale nigdy więcej nie będę parla....Ale ja głupek jestem

A ja właśnie się darlam na cały dom ze jest świnia bo wie jak dla mnie to ważne...;) no wiem że okropna jestem.... Głupio mi aż przed nim;( no nic udało sie ale czy coś z tego będzie przy takim spieciu to nie wiem...
Ile ja miałam takich sytuacji przy pierwszych staraniach ile ja nocy przeplakalam i awantur wyprawilam. I jak to kiedyś mój powiedział ja sobie poudaje orgazm i jest super, a od niego wymaga strzelania sprema na prawo i lewo dzień dnia :eek:

Potem dostał leki to już problem znikł, ale zachowywała się egoistycznie. Dobrze, że ty szybko swoje zachowanie pezemyslalas [emoji255]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry