reklama
Lilolo
Fanka BB :)
No to i ja zaciskam kciuki oby cykl był owocny [emoji106]Hej dziewczyny
Ja dzisiaj wstałam żeby zmierzyć temp i położyłam się " na 5 minutek" i zaspalam na praktyki
Dzisiaj mam skok temperatury i pozostaje mi tylko czekać do lutego
KciukiKamilove u mnie ta sama sytuacja Owu w 7dc chociaż ZAWSZE mam w 14dc. Poczułam mega ból jajnika, śluz płodny jak nigdy wcześniej i zanikająca kreska na teście LH. Przytulanko było więc teraz pozostaje czekać.
Ja wczoraj pierwszy raz dałam się stresowi...i mój też... Po pracy byliśmy bez sil .... Jeszcze mnie chce wziąć przeziębienie. Pierwszy raz od 7 lat no tyle jesteśmy razem mój mąż nie skończył....;( pow ze musi sie przespać i w nocy mnie obudzi Ale spaliśmy he rano ja go obudziłam i była awantura z mojej str .. Nie potrzebna bo naciskalam strasznie ze dziś musi być bo wcz rano miałam test owu pozytywny a wieczorem nie .... biedak nie miał wyjścia i sie udało. Ale nigdy więcej nie będę parla....Ale ja głupek jestem
Ile ja miałam takich sytuacji przy pierwszych staraniach ile ja nocy przeplakalam i awantur wyprawilam. I jak to kiedyś mój powiedział ja sobie poudaje orgazm i jest super, a od niego wymaga strzelania sprema na prawo i lewo dzień dniaA ja właśnie się darlam na cały dom ze jest świnia bo wie jak dla mnie to ważne... no wiem że okropna jestem.... Głupio mi aż przed nim;( no nic udało sie ale czy coś z tego będzie przy takim spieciu to nie wiem...
Potem dostał leki to już problem znikł, ale zachowywała się egoistycznie. Dobrze, że ty szybko swoje zachowanie pezemyslalas [emoji255]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
reklama