reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Cześć dziewczyny :) Jestem nowa i nie wiem czy tutaj pasuję bo jeszcze się nie staramy o dzidzię ale planujemy pod koniec tego roku. Musimy najpierw skończyć remont mieszkania i odłożyć coś na koncie. Mam nadzieję, że pod koniec roku wszystko już będzie gotowe :)
W kwietniu planujemy jechać do Polski na święta i wtedy przy okazji chciałabym porobić sobie wszystkie badania i pogadać w moim ginekologiem.
Powodzenia w staraniach :*

Cześć dziewczyny :) Jestem nowa i nie wiem czy tutaj pasuję bo jeszcze się nie staramy o dzidzię ale planujemy pod koniec tego roku. Musimy najpierw skończyć remont mieszkania i odłożyć coś na koncie. Mam nadzieję, że pod koniec roku wszystko już będzie gotowe :)
W kwietniu planujemy jechać do Polski na święta i wtedy przy okazji chciałabym porobić sobie wszystkie badania i pogadać w moim ginekologiem.
Powodzenia w staraniach :*
witaj, mozesz tu sobie popisac z nami i nas wspierac :)

Ester84 witaj i powodzenia.

martyna991 witaj i również powodzenia. Podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl starań, to wpisze Cie na listę.

Paraplu witaj. Wpisze cie w poczekalnie, jak zaczniecie się strać to przypomnij, to przepisze cie na listę.

martaha123 kciuki zaciśnięte za nowy cykl :tak:

Luxuorius....moj sluz tez plodny tylko maz nie wiadomo o ktorej wroci z pracy i mam obawy ze nie zdazymy w odpowiednim momencie. Tylko to troche dziwne bo zawsze przy owu bolal mnie jajnik a dzis nic nie boli :/

10.02.2015 @ przyjdzie jak sie nie uda. Mam 23 lata a mąż 27. Cykl staran to szczerze mowiac juz sie pogubiłam, ale od wizyty u gina i stwierdzenia w czym tkwi problem mijaja 3 miesiace

reklama
Do góry