reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Milka TO SUPER:) leci w dół to dobrze;)
Ja teraz mam 4,99, tzn miałam w grudniu. Mi niby mówiła po 6 tyg a wyznaczyła datę najpóźniej do 5,02 a byłam po świętach.. Coś szybko ale nic. Pójdę tak czy siak, sprawdzę co ona powie;)
Jej mam nadzieję, że nasze problemy skończą się jak dojdziemy do tej magicznej 2,00 :) I wtedy szybko uda nam się zobaczyć dwie grube kreski na testach;)
Już tak mi się marzy...:)

Już niedługo! tak czuję :) już tak nie dużo do tej 1dyneczki czy 2jeczki, czuje, że Tobie teraz już da pozwolenie :-D

reklama
Milka witam!! Ja 20 grudnia miałam 2,2 i moja endo stwierdziła że taki wynik jest już ok. Teraz nie wiem ile mam , badania zrobię dopiero w marciu bo wtedy mam wizytę

Kamkaz jeszcze nie działamy ;) jakoś ochoty brak było wczoraj bo w szpitalu u siostrzenicy byliśmy Ale w sumie dziś u mnie 11dc więc mamy czas:)zaczną się pewnie działania ;)

Dzień dobry
.. Ale naskrobalyscie ....czytam i czytam .... i końca nie widać ...

Anula ja ten sam rocznik ...

Yesenia zdrowka dla mlodego.

Ewel owocnych staranek ...

Aschle wytrzymaj kochana jeszcze trochę ..bo to juz jutro .... będzie dobrze zobaczysz ...

Lux :-D

Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za miłe przyjęcie. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła zagościć na Waszej liście staraczek.
My przez prawie rok czasu z mężem cały czas myśleliśmy, kiedy tak naprawdę możemy się starać o maleństwo a kiedy nie i strasznie zaczęło nas to męczyć. Więc rok temu postanowiliśmy, że nie współżyjemy wtedy kiedy musimy, ale wtedy, kiedy mamy na to ochotę i tak to właśnie poczęliśmy Majeczkę. Oczywiście obserwację śluzu prowadzę by sprawdzić, czy dochodzi do owulacji i kiedy mogę spodziewać się @. Dodam, że mam PCO i cykle kompletnie nieregularne. Przynajmniej było tak przed porodem. Moja lekarka zakładała, że po porodzie będę musiała mieć wywoływany @, ponieważ nie będzie owulacji. A tu niespodzianka:tak:Sama zaobserwowałam u siebie śluz owulacyjny i usg to potwierdziło. Na ten @ musiałam czekać dość długo, bo przyszedł dopiero po prawie 2 miesiącach, ale przyszedł sam. Drugi dostałam po 37 dniach. Zobaczymy jak będzie teraz.

Lux jak tam Twoje starania???
Ewel działacie już???

Kamkaz a czy Ty próbowałas pić inofolic oj jest bez recepty polecany osoba z pcos i takim które mają nie regularne cykle i nie występuje owulacja np. Dużo dziewczyn pisało że im pomógł... Ze zaszły w ciążę szybko ze miały cykle regularne. Ja mam regularne Ale to kupiłam i pije ;) tylko najlepiej przez Internet zamówić bo jest połowę tańsze niż w aptece chyba ze znajdziesz dobra aptekę która ma dobre ceny jak ja... Wszędzie bylo po 58zl znalazłam za 29.50

reklama
Hej. Ewel-pytałas wczoraj o prl. Ja kiedyś brałam castagnus i po dwóch miesiącach zaszłam. Myślę żeby do niego wrócić i znów zacząć go brać. I chyba tak zrobię. Tylko, że umierałam po nim.

Do góry