reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziekuje wszystkim za życzenia zdrowia. Mam nadzieję że jakoś
przezyjemy ta niedzielę i jutro okaże się co tam się dzieje. Ja lecę się ogarnąć i do kościoła
Miłego dnia

reklama
Skaba,

Zdrówka dla synia :*

Yesenia,

Zdrówka dla Miłoszka

Ewel,

Zdrówka dla siosrrzenic :*

A u nas spadł śnieg ;);)

Miłej niedzieli

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Witam

Ja niedawno wstalam...

Widze ze niektore Wasze dzieciaczki chore:/ to zdrowka zycze!

My dzis na roczek jedziemy, wczoraj mielismy impreze domowa i tak jakos glowa mnie boli:-(

Witajcie kobietki wszystkiego dobrego w niedzielny poranek
mam do was pytanie, ja nie robie sobie testow owulacyjnych tylko obserwuje objawy bo w moim przypadku jest to dosc ewidentne, sluz, szyjka, bol owu, w tym cyklu z tego co zaobserwowalam to ialam chyba owulke 9 dnia, bo dzis jest 12 dzien i juz widze ze po ptakach, przede wszystkim szyjka zamknieta sluz jeszcze jest ale szyjka zamknieta, dziwie sie bardzo ze tak wczesnie bo spodziewalam sie min 12 dnia, cykle mam 28 dniowe czasem 27 i rzadko 26dni.
Czy jak seks byl dzien przd tzn 8 dnia to mam szanse na owocny cykl i jeszcze jak to jest z komorka jajowa bo gdzies czytalam ze jak owu czyli uwolnienie komorki jest ponizej 10 dnia cyklu to komorka jest zbyt malo dojrzala i niezdolna do zalodnenia
wiecie cos na ten temat?

Zuzka,

Kurcze nigdy o czymś takim nie czytałam [emoji53] a co do owocnego cyklu to jasne, że jest szansa :)
Trzymamy kciuki ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

siemcia z rana dziewczynki, cos słabiutko testujecie, bierzcie się do roboty :) nutella i jajka heh dobre, aż tak mnie jeszcze nie pogięło :p zastanawiam się nad poranną kawą, odstawić całkiem czy mała z mlekiem nie zaszkodzi?? ja w sumie pijam mleko z kawą nie kawe z mlekiem ale nie odrzuca mnie od niej i jakoś dopiero dzisiaj na to wpadłam ze może jednak odstawić ?? jak myślicie??

Natalia ja w poprzedniej ciazy pilam kawe cala ciaze bo jestem nalogowcem, ale z mlekiem bo od czarnej mnie odrzucalo, zreszta pytalam gina i powiedzial ze nie ma przeciwskaza tak wiec jak lubisz mysle ze ci nie zaszkodzi,a swoja droga zazdroszcze ci ktory to tydzien

reklama
Ja też nie słyszałam że komórka jest nie dojrzała...wtedy ja myślę że po prostu pecherzyk nie pęka wtedy ale to indywidualnie każda ma pewnie z nas...nie wiem

Do góry