reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Skaba,
Zdrówka dla synia :*
Yesenia,
Zdrówka dla Miłoszka
Ewel,
Zdrówka dla siosrrzenic :*
A u nas spadł śnieg
Miłej niedzieli
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Zdrówka dla synia :*
Yesenia,
Zdrówka dla Miłoszka
Ewel,
Zdrówka dla siosrrzenic :*
A u nas spadł śnieg
Miłej niedzieli
Witajcie kobietki wszystkiego dobrego w niedzielny poranek
mam do was pytanie, ja nie robie sobie testow owulacyjnych tylko obserwuje objawy bo w moim przypadku jest to dosc ewidentne, sluz, szyjka, bol owu, w tym cyklu z tego co zaobserwowalam to ialam chyba owulke 9 dnia, bo dzis jest 12 dzien i juz widze ze po ptakach, przede wszystkim szyjka zamknieta sluz jeszcze jest ale szyjka zamknieta, dziwie sie bardzo ze tak wczesnie bo spodziewalam sie min 12 dnia, cykle mam 28 dniowe czasem 27 i rzadko 26dni.
Czy jak seks byl dzien przd tzn 8 dnia to mam szanse na owocny cykl i jeszcze jak to jest z komorka jajowa bo gdzies czytalam ze jak owu czyli uwolnienie komorki jest ponizej 10 dnia cyklu to komorka jest zbyt malo dojrzala i niezdolna do zalodnenia
wiecie cos na ten temat?
mam do was pytanie, ja nie robie sobie testow owulacyjnych tylko obserwuje objawy bo w moim przypadku jest to dosc ewidentne, sluz, szyjka, bol owu, w tym cyklu z tego co zaobserwowalam to ialam chyba owulke 9 dnia, bo dzis jest 12 dzien i juz widze ze po ptakach, przede wszystkim szyjka zamknieta sluz jeszcze jest ale szyjka zamknieta, dziwie sie bardzo ze tak wczesnie bo spodziewalam sie min 12 dnia, cykle mam 28 dniowe czasem 27 i rzadko 26dni.
Czy jak seks byl dzien przd tzn 8 dnia to mam szanse na owocny cykl i jeszcze jak to jest z komorka jajowa bo gdzies czytalam ze jak owu czyli uwolnienie komorki jest ponizej 10 dnia cyklu to komorka jest zbyt malo dojrzala i niezdolna do zalodnenia
wiecie cos na ten temat?
Lilolo
Zuzka,
Kurcze nigdy o czymś takim nie czytałam [emoji53] a co do owocnego cyklu to jasne, że jest szansa
Trzymamy kciuki
Kurcze nigdy o czymś takim nie czytałam [emoji53] a co do owocnego cyklu to jasne, że jest szansa
Trzymamy kciuki
1985nelia2
siemcia z rana dziewczynki, cos słabiutko testujecie, bierzcie się do roboty nutella i jajka heh dobre, aż tak mnie jeszcze nie pogięło zastanawiam się nad poranną kawą, odstawić całkiem czy mała z mlekiem nie zaszkodzi?? ja w sumie pijam mleko z kawą nie kawe z mlekiem ale nie odrzuca mnie od niej i jakoś dopiero dzisiaj na to wpadłam ze może jednak odstawić ?? jak myślicie??
Natalia ja w poprzedniej ciazy pilam kawe cala ciaze bo jestem nalogowcem, ale z mlekiem bo od czarnej mnie odrzucalo, zreszta pytalam gina i powiedzial ze nie ma przeciwskaza tak wiec jak lubisz mysle ze ci nie zaszkodzi,a swoja droga zazdroszcze ci ktory to tydzien
reklama