reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Aschlee kanapki z jajkiem i Nutella:))wowww normalnie w szoku jestem he. Ale tak jest człowiek jee i mu tak przyjemnie he.
My już dobilysmy do 505str ;)

reklama
Ewel kochana te kanapki i cytryny to byl moj numer 1 :)

Jakos spac od wczoraj nie moge.Myslalam ze dzisiaj padne ale jakos sie nie zapowiada

A ja teraz się zastanawiam czym się różnią dni płodne od owulacji? Bo w tej mojej aplikacji od jutra są dni płodne w czw owulacja rozumiem ze te dni płodne totakie gdy już jest pęcherzyk a gdybpęknie jest owu a że plemniki żyją chyba .. 48h to jest szansa że przed owu gdy dojdzie do seksiuku one przetrwają i dojdzie do zapłodnienia;))

Dziewczyny a mi jakoś tak jednocześnie smutno i szczęsliwa jestem.. :szok:
Moja 3 lata młodsza kuzynka idzie rodzić w czwartek.. Smutno mi bo ja bym chciała myśleć już o porodzie a nie analizować kiedy i jak robić żeby móc zajść w ciążę..
ale i szczęśliwa jestem:) Bo w końcu urodzi im się bobas:) w styczniu 2014 dwa dni przed porodem zmarło im pierwsze dziecko.. Nie potrafie nawet sobie wyobrazić co oni tam przechodzili. Mieszkają w Anglii więc kontakt mamy utrudniony, a nawet tu czuliśmy ten dramat..:( A teraz ma problemy z naturalnym porodem..

Słyszę tylko, że trzeba się nie denerwować, nie stresować bo to utrudnia zajście w ciążę.. Popijam meliskę i zioła Relax z Baby Mama Med. Ale jakoś super spokojniejsza nie jestem..;/ Na dodatek chyba znowu przegapiłam TEN dzień i kolejny cykl W D..
Macie jakieś sposoby na ten cały Relax?
Bo ja normalnie od tego starania się nie stresować i nie denerwować to chyba szału dostanę..

Enej jak przegapilas? Nie patrzysz w kalendarz? Robisz testy owulacyjne?
Kochana nie wiem może gdzieś wyjedźcie na weekend zrelaksować się...

reklama
Do góry