reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja tak samo Edyta popieram. Dla koncernów farmaceutycznych to woda na młyn. Oni nigdy nie Przyznają ze wynaleziono lek na raka. Bo to im wpływy bardzo by ograniczyło a nikt sobie na to nie Pozwoli chory swiat

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
U mnie córka po szczepieniach bardzo gorączkowala przez Trzy dni i mocno cofala sie w rozwoju [emoji35] a u nas wszyscy mieli to w dupie bo tak ma byc

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

u mnie maly do dzisiaj ma problemy ale po duzej dawce suplementacji,oczyszczaniu ,terapii jest o niebo lepiej ,powoli mu sie wszystko cofa ,ale jak narazie jest zakwalifikowany jako dziecko niepelnosprawne za 4 lata mamy kolejna komisje ale wtedy mam nadzieje ze juz bedzie dobrze i wszystko sie cofnie juz tak do konca ,ale inne dzieci nie maja tyle szczescia ,dlatego pisze to aby dac ostrzezenie innym ,wiadomo kazdy zrobi jak chce :tak:

Edyta, straszna historia :( przykro :(

Lux teraz jest juz rewelacja ,maly ma tylko opoznienie mowy rozumie po polsku i angielsku z tym ze ma duze problemy z mowa ,jeszcze kilka miesiecy temu nic nie mowil a teraz juz sporo mowi ;-) mozna sie dogadac z nim,co prawda nie kiedy mowi nie zrozumiale ale i tak sie ciesze bo wiem ze bedzie coraz lepiej :-)

reklama
Edytko to straszne...wiesz do niedawna nieslyszlalam i tych szczepionkach:/ corke szczepilam...teraz tak naprwde sie boje:-( i niewiem co robic...ciezki to temat:-(

Do góry