reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja normalnie się długo zsatanawialam i dobrze że sie zdecydowałam i wzięłam szczepionke na grypę... Mam spokójpolecam Wam szczególnie przed planowana ciążą Ale w okresie jesienno zimowym np we wrześniu sie zaszczepic
ewel ja na szczepionki nigdy sie nie zdecyduje ,wstrzykiwanie sobie rteci,aluminium ...to jest trucizna ,tyle dzieci i doroslych umarlo po ich podaniu ,a moje najmlodsze dziecko ma problemy zdrowotne przez szczepionki ,naprawde odradzam ...jak masz fejsa tam jest strona stop nop poczytaj o skutkach ubocznych szczepionek ,smutne ale prawdziwe ,tam sa historie ludzi az serce boli :-(
Lilolo
Fanka BB :)
Ja cie podziwiam mnie moja obecna porażka dotknęła bardzoZakocona a mi nie jest przykro. Jestem przyzwyczajona do porażek
Ale to wszystko przez te głupie testy. Hańba im [emoji1]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Lilolo
Fanka BB :)
Czyżbyś była z tych nieszczepiacych? jak tak to piateczka [emoji113]ewel ja na szczepionki nigdy sie nie zdecyduje ,wstrzykiwanie sobie rteci,aluminium ...to jest trucizna ,tyle dzieci i doroslych umarlo po ich podaniu ,a moje najmlodsze dziecko ma problemy zdrowotne przez szczepionki ,naprawde odradzam ...jak masz fejsa tam jest strona stop nop poczytaj o skutkach ubocznych szczepionek ,smutne ale prawdziwe ,tam sa historie ludzi az serce boli :-(
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
reklama