reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

One sa obowiazkowe bo to przeciez duza kasa za tym sie kryje dla firm farmaceutycznych ,tylo zastanawia mnie dlaczego lekarze nie ostrzegaja rodzicow o nopach ? bo wiedza ze rodzic by sie dokladnie nad szczepieniem zastanowil ...a tak zmusza rodzica i nie ma wyboru tzn ma bo nikt nie moze zmusic do zaszczepienia dziecka ...a jesli jest taki madry lekarz to niech napisze oswiadczenie ze w razie wystapienia nopu bierze to na siebie .Pozniej jak z dzieckiem jest cos nie tak to lekarze umywaja rece czesto pozostawiajac rodzica bez wsparcia ,pozniejsze leczenie skutkow ubocznych sa bardzo wysokie a rodzic zostaje z tym sam.Nawet jak sie zaszczepisz to nie masz gwarancji ze nie zachorujesz .

reklama
na youtuba wystarczy wpisac skutki szczepien ,nie od dzis wiadomo ze szczepionki powoduja uszkodzenie mozgu :sorry:

A co tam chwalę się moja Księżniczką <3

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1421752714390.jpg
    uploadfromtaptalk1421752714390.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 39
Edyta,

No mój pediatra były olal nopa u Jagody. A my potem rehabilitację przechodziłam. Na szczęście nasza obecna pediatra załatwiła nam refundowana. Ja nie wierzę w żadne szczepieniea. Albo inaczej w kalendarze szczepień. Powinno każde dziecko indywidualnie mieć dobierany czas szczepienia. Może wtedy organizmy tych słabszych miałyby szanse walczyc

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry